Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 18. siječnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Molitveni dnevnik za žene. Na konferenciji su sudjelovali mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum i dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum.

Urednički tim nakladničke kuće Verbum pripremio je za svoje vjerne čitateljice jedinstveno djelo: Molitveni dnevnik za žene. Ovaj dnevnik vam omogućava da zakoračite u svaki novi tjedan s ohrabrenjem i poticajem Božje riječi i da uronite u dubine svojega srca. U tome će vam pomoći snažni poticaji omiljenih duhovnih autora kao što su Jacques Philippe, Fabio Rosini, Victor Sion i dr. koji će vam otkriti darove Božje ljubavi i milosti kojima vas Gospodin obasiplje i daje vam milost da tako uđete u novi tjedan zahvalna srca. Obnovite ili donesite nove odluke po kojima ćete iz dana u dan surađivati s Božjom milošću.

Životni izazovi i teret svakodnevnoga života često zarobljavaju naše misli i srce te nam oduzimaju mogućnost da u sebi i oko sebe prepoznamo priliku za radost, sreću i zahvalnost. Izlazak iz toga vrtloga tjeskobe, stresa i nesigurnosti možemo ostvariti jedino po susretu s Bogom u nutrini svojega srca. Kada naš život postane molitva, a molitva postane naš život, prestajemo biti sami i ulazimo u trajnu Božju prisutnost. Sve što činimo postaje prožeto Njegovom milošću koja nas preobražava i nosi.

Ovaj Molitveni dnevnik, dostupan u dvije boje, ružičastoj i plavoj, pomaže u tome da svaki tjedan postane novi početak, Novo stvaranje i otvaranje blagoslovima koje Bog daruje. Put preobrazbe u osobu po Božjemu srcu može se činiti nedostižnim poput vrhunca planine, no svaki novi tjedan prilika je za novi korak prema tome cilju.

Molitveni dnevnik podijeljen je na sedam tema koje se izmjenjuju tijekom 52 tjedna:  rasti u vjernosti, prevladati izazove, radovati se u Bogu, prihvatiti sadašnjost, biti blagoslov, pobijediti strahove, živjeti u miru.

Svakomu tjednu posvećene su četiri stranice na kojima se nalaze: biblijski citat, duhovni poticaj, prostor za vlastite misli, prostor za zahvalu, pouku i molitvu

Molitveni dnevnik za žene, u ružičastoj i plavoj boji možete naći u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare verbum.hr

Više o njemu možete saznati na linku ovdje.