Francuska mističarka Gabrielle Bossis bila je svjetovna žena koja je živjela u Francuskoj tijekom 20. stoljeća. Rođena je u Nantesu 1874. kao najmlađa od četvero djece. Odrasla je u dobrostojećoj obitelji, a već je kao dijete pokazivala čežnju za Bogom. 

Bila je bolničarka, a bavila se i izradom skulptura, slikanjem i glazbom. Kasnije je u životu otkrila i druge talente – glumu i pisanje. Putovala je po cijeloj Francuskoj i inozemstvu, producirajući vlastite drame i glumeći.

U 62. godini osjetila je nutarnji glas, glas Isusa Krista koji joj se svakodnevno obraćao gotovo do same njene smrti, 9. lipnja 1950. Dnevnik njenih dijaloga koje je vodila s Kristom postao je izvorom inspiracije i nadahnuća za mnoge.

Nakladnička kuća Verbum, želeći približiti hrvatskoj publici ove tako duboke, a opet tako jednostavne misli kojima se Isus obraćao ovoj mističarki, objavila je djelo Isus govori tvome srcu: 365 poticajnih meditacija. U ovoj jedinstvenoj knjizi nalaze se tekstovi probrani iz duhovnih spisa Gabrielle Bossis, raspoređeni u 365 kratkih i poticajnih meditacija za svaki dan u godini.

Svaka meditacija započinje biblijskim citatom, a na kraju je obogaćena i završnom poticajnom mišlju koja služi kao vodilja u svakodnevnici. I tako tijekom cijele godine. Duhovni poticaji koji se nalaze u knjizi Isus govori tvome srcu oživljuju srce, pomažu molitvenom životu i produbljuju i osnažuju bliskost s Gospodinom.

Ovo jedinstveno djelo možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr.