Potaknuti lijepim svjedočanstvima ljudi koji su u svoju svakodnevicu uveli Biblijske kartice kao dodatni poticaj za razmatranje Svetog pisma i kao izvor motivacije i inspiracije na putu duhovnog rasta, ali i u obavljanju svakodnevnih dužnosti u Vjeruj.hr osmislili su još jedne kartice. Ovog puta riječ je o karticama Misli svetaca.

Kartice Misli svetaca su set od 52 kartice s mislima svetaca uz koje dolazi i drveni stalak kako bi se kartica mogla izložiti i kako bi nas misao koja je na njoj zapisana inspirirala i motivirala.

Vrijeme u kojem živimo puno je izazova kako poslovnih tako i osobnih, i možda više nego ikad potrebno je posložiti svoje prioritete, posvetiti se svom odnosu s Bogom, sa samim sobom i s našim bližnjima. Upravo su sveci oni koji nam u tome mogu biti primjer. Oni su predano suobličavali svoju volju s voljom Božjom te su svojim životom nama pružili herojsko svjedočanstvo za Boga. Njihovi putevi do svetosti su različiti i svatko od nas može naći primjer i inspiraciju u nekom od njih. Kartice Misli svetaca su poticaj za promišljanje zapisane duhovne ostavštine svetaca.

To što je pojedina misao istaknuta lijepim dizajnom i izdvojena na jednoj kartici pruža nam mogućnost da o njoj promislimo svaki put kada kraj nje prođemo obavljajući svoje svakodnevne obveze, ona je tu da nas motivira i inspirira kako ne bismo zaboravili da nismo stvoreni za prosječnost.

Ove su kartice zamišljene i kao ukras našem domu ili radnom mjestu, ukras koji nas podsjeća na ono što nam je bitno i potiče nas da ostvarimo ono na što smo pozvani – naše posvećenje.

Kartice Misli svetaca prigodan su poklon za svete sakramente, rođendane, imendane, Majčin dan, ali i kada nekoga želite razveseliti bez posebne prigode. Također, možete ih darovati sebi i svojoj obitelji kako bi ovo vrijeme dodatno iskoristili za rast vjere u obitelji, jer kako je zapisao sv. Thomas More: „Zabavi svoj um dobrim mislima ili će ga neprijatelj opsjesti zlima jer prazan ne može biti.“

Više o karticama Misli svetaca kao i Biblijskim karticama možete saznati na službenim INSTAGRAM i FACEBOOK stranici, a naručiti se mogu na internetskoj trgovini VJERUJ.HR.

Pogledajte fotogaleriju!

Vjeruj d.o.o. | Bitno.net