Riječ je o pjesmi “Posveti nas u svojoj ljubavi” grupe RiM s kojom su na natječaju za himnu SHKM Vukovar 2017. osvojli drugo mjesto.

Autori skladbe su: Ružica i Maja Nedić (glazba), vlč. Ivan Lastovčić (stihovi) te Ante Gelo i Slavko Nedić (aranžman) dok je miks radio Saša Miočić. Promocija pjesme održana je u četvrtak 9. ožujka u emisiji Sacro ritam Hrvatskog katoličkog radija.

Poruku pjesme najbolje oslikava sam refren: “Posveti nas u svojoj ljubavi, iz pepela novi narod podigni, Istinom neka srcima vlada zauvijek, Krist – naša nada.”

Na snimanju pjesme sudjelovali su članovi grupe RiM: sestre Nedić, Ružica i Maja kao vokali zatim Ivan Štorek na klavijaturama, Marijo Bilić na bas gitari i Slavko Nedić na gitari te gosti Mario Klarić na bubnjevima i Ante Gelo na gitari. Zborske dionice uz sestre Nedić su pjevali: Ivona Ivanda, Doroteja Vedriš, Danijela Tomić, Kristina Žarko te Ivan Jelić, Antonio Bogojević i Marko Ivanov iz klape Leggiero.

Pjesma “Posveti nas u svojoj ljubavi” treći je singl grupe RiM nakon skladbi “Žena pod križem” i “Vida en Ti” dueta koji su snimili s poznatom argentinskom pjevačicom Athenas.

U pripremi je i snimanje pravog videospota za pjesmu “Posveti nas u svojoj ljubavi” a do tada je možete čuti i vidjeti na YouTubeu u lyrics verziji.