Glazbu i tekst pjesme osmislio je Davor Terzić koji već 45 godina djeluje na glazbenoj sceni, a posljednja dva desetljeća posvećen je katoličkoj duhovnoj glazbi.

Nastupa na svim festivalima duhovne glazbe diljem Hrvatske. Redovito animira mise u župi sv. Eufemije u Rovinju. Od 2009. Glazbeno animira seminare u kući susreta “Tabor” u Samoboru. Zajedno sa suprugom Vesnom od 2004. organizira koncert na čast Sv. Eufemiji na gradskom trgu u Rovinju.

Do sada je objavio 4 samostalna albuma: (“Dijelovi duše” (2000), “Put povratka” (2005), “Svaki dan s Tobom” (2009) i “Nisam više sam (2015). Objavio je 4 službena spota za skladbe: “Svaki dan s Tobom”, “Mili grade”, “Ruah” i “Knjiga života”. Osim toga skladao je mini mjuzikl „Svetoj Anđeli“ na tekst s. Bogoljube Cifrek te Misu posvećenu blaženom Alojziju Stepincu „In Te Domine Speravi“. Napisao je libreto i skladao glazbeno scenski prikaz o životu blaženika „Svjetlo na putu života“. Napisao je dramu o mučeništvu bl. Stepinca „Omnia Ad Maiorem Dei Gloriam“.

Priprema novi album “Knjiga života” koji bi trebao izaći na jesen.

Ideja, režija, animacija i montaža ovog spota djelo je Ivana Trpimira Lozića, koji je ujedno i snimatelj cijelog spota uz Marina Gabelicu, a za angažman pjesme zaslužan je Danijel Damjanović. U spotu koji je sniman u zagrebačkoj katedrali, splitskoj bogosloviji te na dijelovima uz rijeku Savu su sudjelovali, pjevač i gitarist Davor Terzić te glumac Ante Vrcić.

Ured za pastoral mladih SMN se i ovim putem preko medija zahvalio Nadbiskupskom duhovnom stolu u Zagrebu na ustupljenom prostoru Zagrebačke katedrale te rektoru Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu na dopuštenju za korištenje prostora za snimanje glazbenog spota. Posebno su se zahvalili bogoslovu Anti Vrciću koji je bio spreman „uskočiti“ u zahtjevnu ulogu blaženog Alojzija Stepinca.
Producent cijelog ovog projekta je dr. don Mihael Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije te duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.

Bitno.net