hanna-i-jerko

Pjesma “Čuješ li korake” kojom su se mlada Hanna Pölhe i Jerko Marić, frontmen popularne zagrebačke grupe “Adastra”, predstavili na ovogodišnjem Uskrsfestu zasluženo je dobila odličan videospot.

Riječ je o sjajnoj pop-rock duhovnoj pjesmi za koju je glazbu i stihove napisao Jerko Marić. Svestrani Jerko se pobrinuo i za odličan aranžman, ali i produkciju koja ne zaostaje za svjetskim trendovima. Kao plod rada u audio video studiju “Zvuk svjetlosti” predstavljen je i meditativni spot u režiji Jerka Marića koji sjajno prati tekst pjesme. Spot je sniman na više upečatljivih lokacija diljem Hrvatske, a sjajni kadrovi popraćeni iznimnom emocijom izvođača nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Hanna i Jerko su na Uskrsfestu 2016. ovom pjesmom oduševili struku i slušateljstvo što im je donijelo 2. nagradu na cijenjenom festivalu. Činjenica da je pjesma već ušla u liturgiju i repertoar mnogih duhovnih ansambala diljem Hrvatske dovoljno govori o kvaliteti ovog glazbenog djela.

Suradnja sjajne Hanne, iza koje stoji velik broj zapaženih nastupa na festivalima i koncertima duhovnog karaktera, i Jerka Marića, jednog od najzapaženijih autora i izvođača u Hrvatskoj, rezultirala je tako pjesmom koja će ostaviti značajan trag u hrvatskoj popularnoj duhovnoj glazbi.

Bitno.net