Slovenska pjevačica Ana Soklič, koja je u subotu odnijela pobjedu na Emi – slovenskom izboru za pjesmu Eurovizije – u prvoj izjavi nakon trijumfa dotaknula se Isusa Krista.

“Ne znam što će ljudi reći na ovo, ali uvijek kažem: Samo je Isus Krist onaj koji nas vodi na životnim putovima. Nitko se nikada ne bi trebao bojati da nema svjetla na kraju tunela, jer ima”, poručila je nakon proglašenja pobjednika vidno emocionalna Ana.

Cijeli događa prenosio se uživo na RTV-u, slovenskoj radioteleviziji.

“Mojim glazbenim kolegama usudim se reći da je teško prebroditi sve trenutke koji su nam dani na tom putu, ali ne možemo odustati jer nema povratka”, dodala je pjevačica koja će Sloveniju na Euroviziji u Rotterdamu predstavljati s pjesmom “Voda”.

Ana Soklič za pjesmu je rekla da joj “znači sve”. Napisala je i verziju na engleskom, no na kraju je pjevala na slovenskom, poručivši kako je “slovenski prekrasan jezik koji treba njegovati”, prenosi Aleteia.

Premda nismo upoznati s privatnim životom spomenute pjevačice niti njezinim drugim životnim vrijednostima, vjerujemo kako se radi o vrijednom javnom svjedočanstvu vjere.

Dodajmo i kako je njezina izjava podignula pravu buru u slovenskoj javnosti s raspravama koje su se prelile na društvene mreže.

Poslušajte pobjedničku pjesmu:

Tino Krvavica | Bitno.net