“Jednu lijepu i ugodnu ‘svirku’ odlučili smo malo ušminkati i izbaciti kao live acoustic album. Bio je to jedan poseban koncert u Zagrebu u studiju Laudato TV-a tijekom pandemije, a zvao se ‘Progledaj srcem online’. Naslov albuma je ‘Vrijeme s Tobom’, jer su sve pjesme i nastale u vremenu provedenom s Gospodinom i želim svima što više vremena provedenog s Njim. Nadam se da će slušanje albuma biti na duhovnu korist”, izjavio je fra Marin Karačić.

Glazbenu pratnju na albumu čine Pava – klavijature, Đuro Ravenšćak – gitara, Lovro Knežević – bas gitara, Domagoj Čondrić – bubanj, Kristina Džeko – viola, Luka Tripalo – usna harmonika.

Album “Vrijeme s Tobom” objavljen je u digitalnoj verziji i može se pronaći na svim digitalnim streaming platformama, a uskoro će biti u prodaji i na nosaču zvuka.

Fra Marin Karačić, glazbenik i redovnik, neizostavno je ime hrvatske duhovne glazbene scene. Svirati je naučio u franjevačkoj mladeži. Svojim glazbenim prvijencem oduševio je publiku i vjernike, a nastupao je na brojnim slavljeničkim duhovnim koncertima te na “Progledaj srcem”. Svoj glazbeni izričaj definira kao molitvu i razgovor s Bogom te način da svoju vjeru što lakše izrazi i svjedoči o njoj drugima. Trenutno je na službi kao župnik u Gorici-Sovićima u BiH.

fra Marin Karačić