Molitvena zajednica Božja pobjeda prepoznatljiva je po svojoj snažnoj karizmi slavljenja. Od sada na njihovom YouTube kanalu možete pratiti i Više Tebe – kraće online molitveno-slavljeničke susrete koji će nas uvoditi u Božju prisutnost, otvoriti i usmjeriti naša srca prema Bogu, da u svemu tražimo više Njega, više Njegove blizine, više Njegove volje.

„Stvoreni smo da cijelim svojim bićem slavimo našeg Oca koji nas neizmjerno ljubi i želi ući u odnos s nama i zato ovim molitvenim susretima želimo s vama u molitvenoj atmosferi otvarati naša srca i prebivati u slavljenju Kralja naših života. Pozivamo vas da nam se pridružite u slavljenju i molitvi“ – piše u opisu prve snimke Više Tebe.

Osim novih kraćih molitveno-slavljeničkih susreta, na YouTube kanalu Božje pobjede nakon godinu dana možete pronaći i novu studijsku pjesmu. Radi se o prepjevu poznate pjesme Worthy of it all za čiji su tekst i glazbu u originalu zaslužni David Brymer, Ryan Hall i Mark Hill.

„Prošlih godinu dana bili smo fokusirani na akustične projekte Pjesme sa susreta, Kao ruža i Čisto srce, a sada donosimo ponovno nešto u studijskoj verziji i to u formi spota i lyric videa u jednom“, rekao je Petar Buljan.

Redatelj spota je Zdravko Terkeš, glumac Miro Barnjak. Glazbenu produkciju radili su Grgur Sesar i Petar Buljan, a posebna zahvala za projekt zaslužuju Marko Sliko Raguž, Josip Marinčić, fra Andrija Majić.