PJESMA O ODNOSU OCA I SINA

VIDEO Andrea Bocelli prvi put snimio duet sa sinom: ‘Svaki roditelj će shvatiti značenje ovog djela’

“Svatko tko je roditelj, svatko tko poznaje dragocjenu odgovornost majčinstva ili očinstva, u potpunosti će shvatiti značenje ovog djela”, rekao je Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli i Matteo Bocelli

Foto: screenshot

Slavni talijanski tenor Andrea Bocelli snimio je duet sa svojim sinom Matteom, koji će se pojaviti na njegovom nadolazećem albumu Si.

Pjesma naziva Fall on me [Osloni se na mene] prvi je zajednički duet koji su otac i sin Bocelli snimili, a govori o njihovom iskrenom i srdačnom odnosu.

“Svatko tko je roditelj, svatko tko poznaje dragocjenu odgovornost majčinstva ili očinstva, u potpunosti će shvatiti značenje ovog djela. ‘Fall On Me’ je moj prvi duet s mojim sinom Matteom”, rekao je Bocelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovarajući na pitanje o usporedbi svojega glasa sa sinovljevim, Bocelli je rekao kako su “tehnički vrlo različiti”, ali i naglasio da postoji jedna stvar po kojoj su vrlo slični: “Karakterističan način izražavanja kroz glas.”

“To čini Mattea i mene vrlo sličnim. Ali to je nešto što ne možeš naučiti, to se ne može podučiti. To je nešto s čime se rodite”, objasnio je talijanski tenor.

Ivo Džeba | Bitno.net


Objavljeno: 5. listopada 2018.

Možda vam se svidi