Sve popularniji duhovni glazbeni sastav Amorose predstavljaju videospot za svoju novu pjesmu “Smjela ljubav”.

“Smjela ljubav” autorizirani je prepjev pjesme “Reckless Love” koju u originalu izvodi Cory Asbury. Radi se o njihovom prvom spotu nakon onoga za pjesmu “Ustani i hodaj”.

Novi singl nadahnut je prispodobom o izgubljenoj i nađenoj ovci iz Lukina evanđelja (Lk 15, 4-6. Ljubav koja tjera Pastira da pođe za izgubljenom ovcom upravo je smjela, odvažna, hrabra. To je ona ljubav koja za nas čini što nitko drugi ne bi, a takva je samo Božja ljubav.

Foto: Nova Eva

Pjesma je snimljena u studiju Sound Station u Zagrebu, a aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Ivan Škunca. Videospot snimljen u 4K rezoluciji, nastao je, pak, u suradnji s Novom Evom, a snimali su ga br. Filip Vukina, CRVC, i Josip Ninković.

Amorose su vokalno-instrumentalni sastav akademski obrazovanih glazbenica koje izvode kršćansku duhovnu glazbu i na taj način drugima žele prenositi Radosnu vijest. Glazbeni sastav čine Iva Smojver, Mateja Bunčić i Martina Pustički.

Foto: Nova Eva

Vokalno-instrumentalni sastav Amorose osnovala je Iva 2015. godine, na temelju dugogodišnjeg prijateljstva i bavljenja glazbom, a ime sastava osmislila je Mateja Bunčić (naziv dolazi iz glazbenog rječnika, oznaka je za interpretaciju; amoroso = ljupko sviranje). Amorose iza sebe imaju mnogobrojne nastupe na različitim pozornicama u Hrvatskoj i inozemstvu, kao solo izvođačice, članovi orkestra i prateći vokali. Mateja redovito piše glazbu i tekstove za hrvatske festivale, a najviše ih vesele koncerti duhovne glazbe.

Vokalno-instrumentalni sastav Amorose možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Bitno.net