Čudite se vremenima? Čudite se običajima? Nova emisija Laudato TV-a “O, tempora!” pomaže da stavimo stvari u pravi kontekst. Urednik i dežurni mislilac Laudata, da ne kažemo filozof, Stanko Stojić otvara temu i daje prostora vrhunskim intelektualcima upućenima u predmet razmišljanja da iznesu svoje misli, riječi i stavove o aktualnoj ili više-manje svevremenskoj temi. Kojoj se više ili manje čudimo.

Poslušajmo, i razmislimo sami, što pojedini događaj znači za nas danas te što stoji u pozadini tog fenomena na duhovnoj, društvenoj i psihološkoj razini. Pogledajte sažete i fokusirane razgovore s gostima u prirodnom eksterijeru, aktualne komentare i primjere iz suvremenog društva kroz koje doznajemo nešto novo, uz zrnce humora propitujmo nametnute stavove kroz medije, društvo i društvene mreže. I dođimo do konkretnih zaključaka i uvida! U prvoj emisiji otvaramo temu političke korektnosti te nastavljamo vježbati umove.

Urednik Stanko Stojić je teolog, angažiran kao novinar, kolumnist, nekadašnji član splitske skupine mladih “Hrvatsko nadzemlje” i jedan od autora i glumaca emisije “Božanstvena komedija” u kojoj tumači lik Ivana K.

Bitno.net