UREDNIK EMISIJE STANKO STOJIĆ

Nova emisija na Laudato TV-u: ‘O, tempora’

Od 26. siječnja u 14.30 sati

Čudite se vremenima? Čudite se običajima? Nova emisija Laudato TV-a “O, tempora!” pomaže da stavimo stvari u pravi kontekst. Urednik i dežurni mislilac Laudata, da ne kažemo filozof, Stanko Stojić otvara temu i daje prostora vrhunskim intelektualcima upućenima u predmet razmišljanja da iznesu svoje misli, riječi i stavove o aktualnoj ili više-manje svevremenskoj temi. Kojoj se više ili manje čudimo.

Poslušajmo, i razmislimo sami, što pojedini događaj znači za nas danas te što stoji u pozadini tog fenomena na duhovnoj, društvenoj i psihološkoj razini. Pogledajte sažete i fokusirane razgovore s gostima u prirodnom eksterijeru, aktualne komentare i primjere iz suvremenog društva kroz koje doznajemo nešto novo, uz zrnce humora propitujmo nametnute stavove kroz medije, društvo i društvene mreže. I dođimo do konkretnih zaključaka i uvida! U prvoj emisiji otvaramo temu političke korektnosti te nastavljamo vježbati umove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urednik Stanko Stojić je teolog, angažiran kao novinar, kolumnist, nekadašnji član splitske skupine mladih “Hrvatsko nadzemlje” i jedan od autora i glumaca emisije “Božanstvena komedija” u kojoj tumači lik Ivana K.

Bitno.net

Objavljeno: 14. siječnja 2020.

Možda vam se svidi