TRI GODINE NAKON POČETKA EMITIRANJA

Laudato TV otvara televizijski centar u Splitu

Prostor centra u Centralnom bogoslovnom sjemeništu, u srijedu 29. svibnja u 20 sati, blagoslovit će splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić

Gospođa Ksenija i djelatnici Laudato TV-a

Laudato televizija (LTV) širi svoje poslovanje otvaranjem splitskog TV centra. U potpunosti opremljen novi studio bit će u funkciji proširenja rada ove obiteljske televizije na južni dio Hrvatske.

Prostor centra u Centralnom bogoslovnom sjemeništu, u srijedu 29. svibnja u 20 sati, blagoslovit će splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić. Voditelj splitskog TV centra Matej Sunara vodit će cijeli program otvorenja u kojem će sudjelovati i izaslanica gradonačelnika Andre Krstulovića, gđa Jelena Hrgović Tomaš, zamjenica gradonačelnika, zbor Mihovil te glumac splitskog HNK-a Pere Eranović.

Podršku svojim splitskim kolegama izrazit će i cijeli tim LTV-a iz Zagreba na čelu s direktoricom Laudato televizije Ksenijom Abramović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri godine nakon otvorenja dopisništva u Splitu Laudato televizija uvidjela je potrebu za proširenjem rada ojačavši ovaj TV centar produkcijom, novom tehnikom i obogaćenom scenografijom kako bi pratila rast gledanosti i pokrila sve bitne teme i sadržaje s hrvatskog juga.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 28. svibnja 2019.

Možda vam se svidi