'NOVI PAPA'

Jude Law vraća se u nastavku ‘Mladog pape’, a pridružuje mu se i hollywoodska zvijezda hrvatskog porijekla

“Mladog papu” nasljeđuje “Novi papa”…

novi papa

Jude Law kao ‘Mladi papa’/Foto: HBO promo

Popularni engleski glumac Jude Law koji je u kontroverznoj, ali hvaljenoj seriji “Mladi papa” utjelovio imaginarni lik Svetog Oca Pija XIII., glumit će i u njezinu svojevrsnom nastavku.

U novoj miniseriji, naslovljenoj “Novi papa”, uz Lawa će se pojaviti još jedna hollywoodska zvijezda, John Malkovich, poznat po svojem radu na filmovima “Mjesto u srcu” i “Na vatrenoj liniji” za koje je ostvario nominaciju za nagradu Oscar.

Malkovich inače po ocu vuče porijeklo iz Ozlja, u blizini Karlovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Variety, nije poznato hoće li Law reprizirati ulogu Pija XIII. s obzirom na njegovu neizvjesnu sudbinu (liku Svetog Oca u posljednjoj je epizodi pozlilo tijekom homilije te je imao viziju Djevice Marije). Isti magazin javlja kako postoje glasine da će John Malkovich utjeloviti lik pape, no službenih potvrda još uvijek nema.

Autori serije tvrde kako će “Novi papa” imati zajedničke elemente sa svojim prethodnikom, no kako se radi o potpuno novoj miniseriji.

Snimanje bi trebalo započeti u studenom u Italiji.

Tino Krvavica | Bitno.net

Objavljeno: 4. srpnja 2018.
  1. Ovaj članak objavljen je u sklopu projekta Vjersko informiranje koji je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Možda vam se svidi