Gost nove epizode Podcasta Bitno.net-a je farmaceut Luka Tripalo. Luka će progovoriti o tome kako je zbog priziva savjesti ostao bez posla u jednoj hrvatskoj ljekarni te kako je kod nas riješeno pitanje priziva savjesti među farmaceutima. Osim toga, s našim gostom ćemo razgovarati o kulturnim prilikama u Hrvatskoj te razvoju novog pristupa katehezi na kojem radi sa salezijancima.

Voditelj emisije je Ivo Džeba, a prikazat će se na Laudato televiziji večeras u 21:45. Emisiju ćete od utorka ujutro moći pogledati i na našem YouTube kanalu te poslušati na svim relevantnim podcast platformama.

Serijal svog podcasta Bitno.net ostvaruje u suradnju s Laudato televizijom i u njemu će, svakog drugog ponedjeljka, naš urednik Anto Mikić i novinar Ivo Džeba razgovarati sa svojim gostima o temama iz života Crkve, odnosa vjere i znanosti, kulture i društva. Kroz razgovor s našim gostima donosit ćemo poglede na izazove s kojima se Crkva susreće u suvremenom svijetu i nastojati pomoći gledateljima orijentirati se u aktualnim pitanjima koja su važna za vjernički život.