Gost nove epizode podcasta Bitno.net-a je učitelj razredne nastave u osnovnoj školi Lotrščak Ivan Bazina. S Ivanom razgovaramo o izazovima obrazovanja novih generacija, koliko suvremene tehnologije utječu na pristup radu u školi te je li uopće moguće provoditi nastavu online.

Dotaknut ćemo se i osnovne škole Lotrščak u kojoj Ivan radi, a koja obrazovni naglasak stavlja na razvoj vrlina, cjeloviti pristup učenju i uključenost roditelja u obrazovanje. Razgovor je vodio Ivo Džeba

Serijal svog podcasta Bitno.net ostvaruje u suradnju s Laudato televizijom i u njemu će, svakog drugog ponedjeljka, naš urednik Anto Mikić i novinar Ivo Džeba razgovarati sa svojim gostima o temama iz života Crkve, odnosa vjere i znanosti, kulture i društva. Kroz razgovor s našim gostima donosit ćemo poglede na izazove s kojima se Crkva susreće u suvremenom svijetu i nastojati pomoći gledateljima orijentirati se u aktualnim pitanjima koja su važna za vjernički život.

Emisiju ćete od utorka ujutro moći pogledati i na našem YouTube kanalu te poslušati na svim relevantnim podcast platformama.