Gost nove epizode Bitno.net-ova podcasta je salezijanski svećenik i direktor izdavačke kuće Salesiana don Mihovil Kurkut. S don Mihovilom ćemo razgovarati o važnosti knjige za duhovni rast vjernika, o tome kako prepoznati dobru duhovnu knjigu, te koliko naši vjernici čitaju. Bit će riječi i o tome s kakvim se problemima susreću izdavači u Hrvatskoj, kako u Salesiani biraju knjige koje će izdati te kakva je uopće budućnost knjige pred novim medijima. Emisiju vodio Ivo Džeba.

Serijal svog podcasta Bitno.net ostvaruje u suradnju s Laudato televizijom i u njemu će, svakog drugog ponedjeljka, naš urednik Anto Mikić i novinar Ivo Džeba razgovarati sa svojim gostima o temama iz života Crkve, odnosa vjere i znanosti, kulture i društva. Kroz razgovor s našim gostima donosit ćemo poglede na izazove s kojima se Crkva susreće u suvremenom svijetu i nastojati pomoći gledateljima orijentirati se u aktualnim pitanjima koja su važna za vjernički život.

Emisiju ćete od utorka ujutro moći pogledati i na našem YouTube kanalu te poslušati na svim relevantnim podcast platformama.