Gost Bitno.net-ova podcasta je fizičar Luka Popov. U emisiji će Popov po prvi puta progovoriti o svojoj odluci da se povuče iz javnog prostora nakon što je, kako kaže, bio izvrgnut medijskom linču koji je utjecao na brojna područja njegovog života, a posljedice osjeća i danas.

Osim spomenutog, bit će govora i o odnosu vjere i znanosti, kršćanstva i lova, ali i sveprisutnoj raspravi o borbi protiv pandemije koronavirusa.

Emisija počinje u 21:45, a možete je pratiti na Laudato TV-u.

Serijal svog podcasta Bitno.net ostvaruje u suradnju s Laudato televizijom i u njemu će, svakog drugog ponedjeljka, naš urednik Anto Mikić i novinar Ivo Džeba razgovarati sa svojim gostima o temama iz života Crkve, odnosa vjere i znanosti, kulture i društva. Kroz razgovor s našim gostima donosit ćemo poglede na izazove s kojima se Crkva susreće u suvremenom svijetu i nastojati pomoći gledateljima orijentirati se u aktualnim pitanjima koja su važna za vjernički život.

Emisiju ćete od utorka ujutro moći pogledati i na našem YouTube kanalu te poslušati na svim relevantnim podcast platformama.