Carol-Everett

„Kako prodati abortus? U Sjedinjenim Američkim Državama to je vrlo jednostavno: prodaje se preko spolnog odgoja”, rekla je bivša vlasnica klinike za abortuse Carol Everett sudionicima Večeri ruža nakon održavanja Nacionalnog marša za život u četvrtak u Ottawi.

Carol Everett, koja je vodila lanac od četiriju klinika za abortuse u Texasu u razdoblju od 1977. do  1983. u kojima je prema procjenama abortirano 35 000 nerođene djece prije njezina dramatičnog preobraćenja i odlaska iz industrije abortusa, priznala je pred 430 sudionika na večeri da je imala za cilj postati milijunašica prodajući abortuse tinejdžericama.

„Zadali smo si cilj od 3-5 abortusa na svaku curu u dobi od 13 do 18 godina, budući da svi mi unutar industrije abortusa radimo na čistu proviziju”, rekla je. Sa svakom novom mušterijom Carol Everett je postajala sve bogatija.

Međutim, za ostvarivanje takvih financijskih ciljeva Carol Everett je rekla da je prethodno bilo potrebno stvoriti „tržište za abortuse.” To je značilo uvjeriti mlade ljude od najranije dobi da na seksualnost gledaju na potpuno drukčiji način od prethodnih generacija.

„Počeli smo s vrtićima. U vrtiću to radite tako da djecu rasporedite u krug i idete od jednog do drugog djeteta postavljajući mu isto pitanje: ‘Koje riječi koriste vaši roditelji kada pričaju o vašim intimnim dijelovima tijela?’”

„I vi i ja znamo da svaka obitelj u ovoj dvorani koristi različita imena za intimne dijelove tijela. Tako da kada dođete do trećeg ili četvrtog djeteta s istim pitanjem djeci postaje jasno da roditelji jednostavno nemaju pojma o tim stvarima. Ali mi imamo. Govorili bi im sljedeće: ‘Dečki, ovo je ono što vi imate, a curice, ovo je ono što vi imate i nemojte se sramiti svojih intimnih organa.’”

Carol Everett je objasnila da je svrha spolnog odgoja za djecu od najranije dobi razaranje onoga što ona zove „prirodni stid“ kod djece. Sve je napravljeno planski kako bi se „djecu udaljilo od njihovih vrijednosti i njihovih roditelja”.

Prije trećeg razreda osnovne škole djeci se pokazuju seksualno eksplicitni grafički prikazi o tome kako se izvode spolni odnosi. Prije četvrtog razreda osnovne škole djecu se potiče na masturbaciju, bilo same ili na grupnu masturbaciju s istim spolom.

Carol Everett je priznala da se u petom i šestom razredu osnovne škole djecu upoznaje s onim što ustvari povezuje spolni odgoj i abortuse.

„Moj cilj je bio da cure postanu seksualno aktivne koristeći kao kontracepciju oralne kontraceptive s niskom dozom etinil estradiola na kojima smo znali da će ostati trudne. Kako se to postiže? Dajete im pilulu s niskom dozom etinil estradiola kod koje je za postizanje učinkovite zaštite od trudnoće nužno da ju se uzima točno u isto vrijeme svakog dana. A vi i ja znamo da ne postoji tinejdžer na ovome svijetu koji sve radi u isto vrijeme svakoga dana.”

Carol Everett je rekla da djevojka koja je na piluli živi u uvjerenju da je ‘sigurna’ od trudnoće i ima češće spolne odnose nego djevojka koja nije na piluli.

„Takve pilule nisu djelovale i mogli smo postići cilj koji smo si zadali, a to je 3-5 abortusa kod cura u dobi od 13 do 18,” rekla je.

Carol Everett je rekla da ukoliko se spolni odgoj izvede kako treba, jednom kad djevojka ostane trudna, vjeruje da ima samo jedan izbor.

„Nazvat će našu kliniku jer su joj rekli da se mi zalažemo za ženino pravo na izbor.”

Kako bi prodali što više abortusa, Carol Everett je svoje zaposlenike trenirala kako one koji se obrate klinici navesti na pomisao da je abortus za njih jedino rješenje.

„Kada bi nam telefon zazvonio, već bi bili spremni. Vidite, naše smo ljude obučavali na koji način da odgovaraju na telefonske pozive, slično kao i agente u telemarketingu. Oni su prodavali abortuse preko telefona. Naravno, nismo ih mogli zvati agentima za telemarketing jer bi to bilo presurovo. Nazvali smo ih telefonskim savjetnicima. Za obuku zaposlenika koristili bi pisani scenarij (‘šalabahter’), u kojem su opisani načini kako odgovoriti na sve primjedbe, kako ukloniti svaku bojazan i prepreku da do abortusa dođe. To je bit prodaje, zar ne? Uklanjanje primjedbi kod kupaca i popunjavanje narudžbe, samo što se u ovom slučaju naručuje abortus”, rekla je.

Bivša pružateljica usluga abortusa rekla je da bi znala da je njihova strategija spolnog odgoja bila više nego uspješna onda kada bi mlada žena posjetila jednu od njenih klinika zbog devetog abortusa po redu.

„U mojoj zemlji abortus je metoda kontracepcije, a stopa ponovljenih abortusa kod žena je 45 posto. I usudila bih se reći da je to način kontrole rađanja i u vašoj zemlji,” rekla je Carol Everett.

Everett je dalje nastavila opisivati kako je tekao put njezina odlaska iz industrije abortusa koji je nazvala čudesnim jer je svoj život predala Bogu. 1995. godine osnovala je Heidi grupu, neprofitnu organizaciju posvećenu pomaganju ženama koje se nalaze u kriznim situacijama zbog neplanirane trudnoće. Grupa je dobila ime po vlastitom djetetu Carol Everett koje je abortirala 1973.

Carol je upozorila roditelje da ne ignoriraju ono o čemu njihovu djecu podučavaju u školi kroz spolni odgoj.

„Saznajte kakve materijale koriste u podučavanju vaše djece i unučadi. Od kritične je važnosti da to saznamo jer oni će na tim satovima posramiti vašu djecu, a kada su djeca posramljena onim što čuju, neće vam sigurno govoriti o tome kad dođu doma.”

„Preporučujem vam da odete do vaše knjižnice ili do škole i da ih upitate koje materijale koriste u poduci o spolnom odgoju”, rekla je.

Izvor: Zdravstveniodgoj.com/Lifesitenews.com