PODRŽIMO LAUDATO TV

Želite imati posebnu uspomenu na večerašnji ‘Progledaj srcem’ – imamo ideju!

Ove godine za koncert “Progledaj srcem”, u zagrebačkoj Areni, Laudato TV vam je pripremio majice, i šalice i CD-i Progledaj srcem te poseban dječji edukativno-zabavni program.

Foto: Laudato TV

Putujete, a nedostaje vam dobre glazbene motivacije i nadahnuća? Ili tražite majicu s ohrabrujućom porukom za vas i sve koje susrećete? Želite li novu šalicu za prvu jutarnju kavu ili čaj? Ili možda želite zaigrati igru Biblijske abecede sa svojom djecom, slagati puzzle ili im pročitati lijepu priču za laku noć?

Izaberite i ponesite si uspomenu s ovogodišnjeg susreta u milosti. Moći ćete nabaviti i majice: plave, roza u boji ciklame i s natpisom Progledaj srcem koji svijetli u mraku.

Šalice su s ovogodišnjim šarenim vizualom koncerta i već poznatom porukom Laudato televizije: ‘Dobro mijenja sve’. CD “Progledaj srcem VOLUME 03” sadrži duhovne skladbe s prošlogodišnjeg koncerta “Progledaj srcem” iz Cibone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječji program bogat je različitim proizvodima pomoću kojih na zabavan i edukativan način možete zajedno s djecom provoditi kvalitetno vrijeme. U programu možete naći Biblijsku abecedu i puzzle, slikovnice, priče za djecu i bojanke.

Proizvodi nemaju cijenu već možete dati dobrovoljan prilog, a sav prihod, kao i sam koncert, namijenjen je radu i rastu Laudato televizije. Nakon koncerta cijeli ovaj program moći će se nabaviti u svim Laudato galerijama i putem webshopa.

Laudato TV | Bitno.net

 

Objavljeno: 11. svibnja 2019.

Možda vam se svidi