Putujete, a nedostaje vam dobre glazbene motivacije i nadahnuća? Ili tražite majicu s ohrabrujućom porukom za vas i sve koje susrećete? Želite li novu šalicu za prvu jutarnju kavu ili čaj? Ili možda želite zaigrati igru Biblijske abecede sa svojom djecom, slagati puzzle ili im pročitati lijepu priču za laku noć?

Izaberite i ponesite si uspomenu s ovogodišnjeg susreta u milosti. Moći ćete nabaviti i majice: plave, roza u boji ciklame i s natpisom Progledaj srcem koji svijetli u mraku.

Šalice su s ovogodišnjim šarenim vizualom koncerta i već poznatom porukom Laudato televizije: ‘Dobro mijenja sve’. CD “Progledaj srcem VOLUME 03” sadrži duhovne skladbe s prošlogodišnjeg koncerta “Progledaj srcem” iz Cibone.

Dječji program bogat je različitim proizvodima pomoću kojih na zabavan i edukativan način možete zajedno s djecom provoditi kvalitetno vrijeme. U programu možete naći Biblijsku abecedu i puzzle, slikovnice, priče za djecu i bojanke.

Proizvodi nemaju cijenu već možete dati dobrovoljan prilog, a sav prihod, kao i sam koncert, namijenjen je radu i rastu Laudato televizije. Nakon koncerta cijeli ovaj program moći će se nabaviti u svim Laudato galerijama i putem webshopa.

Laudato TV | Bitno.net