Angela Hayes osnivačica je ustanove za pomoć i podršku pojedincima i obiteljima koje se bore s problemima vezanim uz samoubojstvo. Ova se Irkinja na osnivanje takve ustanove odlučila nakon osobnih tragedija koje su ona i njezina obitelj prošli.

Prva od njih se dogodila 2002. kada si je njezin suprug oduzeo život, ostavivši iza sebe četvero djece kojima je Angela unatoč svojoj boli pružila svu svoju majčinsku ljubav kako bi se mogli nositi s tragičnim gubitkom oca. I kada se činilo kako su se stvari u njihovim životima napokon smirile i uskladile, njezin sin je s devetnaest godina također presudio samom sebi.

Iste godine su druga dvojica njezinih sinova bili pozvani da sudjeluju na Mladifestu u Međugorju, i oduševljeni svojim iskustvom nagovorili ostatak obitelji da im se naredne godine pridruže. Iskustvo Međugorja Angela je opisala kao “čudom za svoju obitelj”, koje je promijenilo njihov život i utjecalo na to da danas pomažu drugima koji se nalaze u situaciji sličnoj njihovoj.

Svjedočanstvo Angele Hayes koje je podijelila s okupljenim vjernicima na prošlogodišnjem Mladifestu, možete poslušati u videu:

Depresija je bolest s kojom se, uz podršku molitve, treba boriti i uz stručnu pomoć. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Bitno.net