Irena Kužnar posvjedočila je u emisiji “Duhovno-duhovite večeri” s fra Stjepanom Brčinom kako je posjećivala vidovnjake, tarot majstore, gatare i druge proricatelje sudbine kako bi joj pomogli u ljubavnom životu te upala u vrtlog zla, prenosi Hrvatska katolička mreža.

“Prijateljica mi je rekla za jednu numerologinju i otišle smo na seansu. Platila je za obje, jer ja nisam htjela ići. Dvjesto eura platila je za to da smo sjedili u dvorani i slušali što nam priča. Kasnije smo stali u red, a numerologinja nam je lijepila rižu na čelo. Dobili smo vodicu koju smo tijekom šest mjeseci trebali piti po jedan gutljaj dnevno. Garantirala je da će nam to pomoći i navodila nas je na ponovni dolazak”, ispričala je Irena o tome kako je počelo njezino odlaženje k vidovnjacima.

Ubrzo je razvila ovisnost o proricanju sudbine te je sve probleme rješavala preko gledanja karata i tarot majstora. “Više nisam ni proživljavala svoju sreću kada se nešto pozitivno dogodilo, nego bih zvala vidovnjaka da ga pohvalim što je pogodio moju sudbinu… Meni su toliko puta gledali u karte, da sam ja već napamet znala što koja znači”, ispričala je Irena dodavši kako je sve na nju ostavilo “osjećaj praznine”.

“Osjetiš da je sreća trenutna i da brzo propadne. Nisam bila svjesno koliko je opasno to što sam radila”, kazala je.

Iz zla su ju izvukli odlasci u Kuću susreta Tabor i moljenje krunice, a ostatak njezine priče možete pogledati ili poslušati u videu.