Nedavno je Mirjana Varjačić-Barać, dopredsjednica Humanitarne udruge Ruah, na svojem Facebook profilu objavila video koji je do sada pregledan nekoliko tisuća puta. Snimka prikazuje 23-godišnju djevojku Ana-Mariju Miškulin, inače korisnicu Caritasova Doma sv. Vinka Paulskog, kako slavi Gospodina pjevajući poznatu duhovnu pjesmu Alana Hržice i Srca Isusova “Dijete ponizno”.

Ana-Mariji je još u ranom djetinjstvu dijagnosticirana cerebralna paraliza. Obratila se prije dvije godine, a 2017. godine je objavila zbirku pjesama, tekstova i molitvi “Moj voljeni Bog”. Portalu Bitno.net je odobrila objavljivanje snimke.

“Naravno da nemam ništa protiv objave. Ovo je pjesma koju posebno volim, jer pjeva o mojem Spasitelju, ali istovremeno izražava moju duboku želju. I ja želim biti dijete ponizno”, kaže.

Ana-Marija naglašava kako je u svojem životu osjetila da na Boga uvijek, doslovno u svakoj situaciji, može računati. “Bog nikada ne ostavlja svoje miljenike. Najbogatiji čovjek je onaj koji ima Gospodina. Ja želim da cijelo moje biće gori od ljubavi za Gospodina”, svjedoči.

Ova djevojka svakoga mjeseca sudjeluje na duhovnoj osobi za djecu s poteškoćama u razvoju i njihove roditelje koje Udruga Ruah organizira u župi Uzvišenja Svetog Križa na zagrebačkom Sigetu.

Ovako pjeva ❤Dijete ponizno!

Objavljuje Mirjana Varjačić-Barać u Ponedjeljak, 22. listopada 2018.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net