Dragi čitatelji, kao što vam je poznato, portal Bitno.net 2015. godine pokrenuo je Klub prijatelja portala Bitno.net. On je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju portal Bitno.net i žele svojim članstvom financijski podržavati njegov rad. Osim što smo za sve one koji se priključe Klubu osigurali posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku, jednom mjesečno za vas i vaše nakane slavi se i sveta misa kao znak posebne zahvale za vašu podršku.

Sveta misa za ovaj mjesec bit će slavljena u subotu 29. travnja, u crkvi Presvetog Otkupitelja na Trsteniku (Split) u 7 sati.

Zahvaljujemo braći franjevcima što će prikazati svetu misu na ovu nakanu!

Potičemo Vas da se pridružite Klubu prijatelja (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu portala. Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net mogu postati svi oni koji čitaju i cijene portal Bitno.net i koje žele podupirati rad portala sukladno svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 1 €, odnosno godišnjem iznosu od 12 €. Članstvo možete otkazati u svakom trenutku, bez ikakvog obrazloženja.

Više informacija o Klubu i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.