24 sata evangelizacije

Ne znam koji je od hrvatskih portala prvi otkrio moj šokantan i kontroverzan odgovor, koji stoji na mojoj stranici od 2016. g., gdje savjetujem mladiću Luki da ne dijeli krevet sa svojom djevojkom prije braka… svejedno je. U svakom slučaju sam Bogu dragom zahvalan da je portal 24sata prenio ovu prijelomnu vijest.

Možda vam se čini nevjerojatno što ću sada napisati, ali članak iz 24sata je odgovoran za obraćenje jednog mladog para. Naime, u petak navečer (17. siječnja), dok su mnogi portali brujili o mojoj „skandaloznoj“ izjavi, kod crkve sv. Mati Slobode na Jarunu vrlo tiho potražili su me jedan momak i djevojka i svjedočili su mi kako su tijekom dana, dok su bili na poslu, pročitali moj odgovor preko 24sata, podijelili tu vijest međusobno, komentirali, razgovarali te odlučili promijeniti svoj život na bolje. Odlučili su slijediti moj savjet koji sam dao Luki.

Ovim putem se zahvaljujem svim hrvatskim portalima koji su u cijelosti prenijeli moj odgovor. Nikada u snu ne bih mogao doći do tako puno čitatelja raznih profila.
Posebno se zahvaljujem cijeloj redakciji 24sata i novinarki Višnji Kragić Mahmutović… Bez vas jedan mladi par se ne bi obratio i još bi uvijek igrali ruski rulet.

Dragi hrvatski novinari i portali, ovdje imate link na sva moja pitanja i odgovore: Pitajte kapelana.

MOLIM VAS objavljujte što češće i što više mojih odgovora. Mislim da imamo obostrani interes; vi ćete povećati broj svojih čitatelja (vidio sam da je na nekim portalima ova prijelomna vijest bila jedan od najčitanijih i najkomentiranijih vijesti dana) i, s druge strane, širi se Radosna vijest evanđelja i istina katoličke Crkve.

Vaš kontroverzni svećenik,

don Damir Stojić, SDB
studentski kapelan

P. S. Svjestan sam da vas jako zanima seks, međutim, možda niste prije primijetili, ali osim područja braka i spolnosti, još je osam područja vjerskog života u kojima odgovaram na pitanja vjernika i studenata, sveukupno skoro 800 pitanja i odgovora! Mislim da bi i ta pitanja i odgovori bili vašim čitateljima zanimljivi.

24 sata evangelizacije

Ne znam koji je od hrvatskih portala prvi otkrio moj šokantan i kontroverzan odgovor, koji…

Objavljuje Don Damir StojićUtorak, 21. siječnja 2020.

Bitno.net