Kylie Bisutti pobijedila je više od deset tisuća djevojaka u natjecanju modela za Victoria’s Secret kako bi postala svjetski poznata manekenka s milijunskom plaćom, a sada se zbog svojih religijskih uvjerenja odlučila odreći karijere.

Victoria

Na fotografiji Kylie i Mike Bisutti

Naime, nakon dvije godine rada za Victoria’s Secret, brend koji joj je uz milijunsku plaću darovao i svjetsku slavu, Kylie Bisutti odlučila je okrenuti leđa golišavom šetanju po pisti i poziranju u kupaćim kostimima i donjem rublju, jer vjeruje kako bi samo njezin suprug Mike trebao gledati njezino golišavo tijelo.

‘Angažman za Victoria’s Secret moje je najveće životno postignuće i ostvarenje svih mojih snova u poslovnom smislu. Obožavala sam to raditi, jako sam se zabavljala i proživljavala zaista lijepi period’, kazala je ova 21-godišnja okorjela kršćanka za FOX411.

‘Što sam više pozirala u donjem rublju, a donje rublje nije odjeća, počinjala sam osjećati nelagodu zbog svoje vjere’, objasnila je Kylie, koja se prije svoje slave 2009. godine udala za Mikea, pa sada smatra kako se zbog golišavog poziranja ne osjeća kao dobar uzor mladim djevojkama.

‘Moje bi tijelo trebalo biti rezervirano samo za oči mog supruga i za mene je to sveta stvar. Ne želim biti ovakav uzor mladim djevojkama, jer se na mene ugledaju mnoge mlade kršćanke koje zbog mog ponašanja misle da je sasvim u redu hodati okolo samo u donjem rublju i dečkima pokazivati tijelo’, potužila se Kylie.

‘Moj je cilj biti bolji uzor djevojkama, želim da me gledaju kao nekoga tko će se odijevati pristojno. Malo je ludo što odlazim iz Victoria’s Secreta sada kada sam napokon ostvarila svoje snove, no kada sam dobila ovaj posao, shvatila sam da on nije u potpunosti ono što sam ja mislila da će biti. Pogotovo kao udana žena, želim sačuvati svetost svoga braka, jer su statistike razvoda u Americi danas sve veće i želim učiniti sve što je u mojom moći da svoj brak održim posebnim’, objasnila je Bisutti.

Kylie je priznala kako se namjerava nastaviti baviti poziranjem, ali onim koji uključuje više odjeće.

Preuzeto s Magazin.hr