Katolici

Skupina od 500-ak feministkinja koje se bore za legalizaciju abortusa 7. listopada okružila je katedralu biskupije Posadas u Argentini, vrijeđajući, pljuvajući i šarajući sprejevima katolike koji su čuvali ulaz u katedralu.

Povod napadu bio je Nacionalni susret radikalnih feministkinja, a sporna katedrala bila je na planiranoj ruti feminističkog marša kroz grad, javlja LifeSiteNews.

Skupina katolika stala je u obranu katedrale kao živi zid. Feministkinje su pljuvale po njima, rugale im se i prskale ih bojama – a oni su stajali mirno i molili krunicu.


Argentinski Nacionalni feministički susret privlači tisuće žena svake godine iz ekstremističkih feminističkih skupina, mnogih i homoseksualnih, kako bi agresivno zahtijevale potvrdu njihova političkog programa, koji uključuje legalizaciju pobačaja i prihvaćanje homoseksualnog načina života.

Klikni like i prati nas na Facebooku:

Destruktivno ponašanje sudionika argentinskog feminističkog skupa dobro je poznato. Godine 2010. uništene su zgrade u gradu Parani, napadnuti katolici ispred gradske katedrale i teško je ozlijeđena jedna osoba. Slični su se sukobi dogodili i ranijih godina, 2007. i 2008.

Bitno.net