‘Nismo znali što će biti prije nego se rodio. Nikad ne znamo. Uvijek bude dečko, ali uvijek je iznenađenje’, govori nasmiješena Kateri, majka 12 dječaka,  prenosi Dnevnik.hr.

Tucker Ray Schwandt, rođen je 4. kolovoza i najmlađi je član obitelji u kojoj najstariji sin ima 21 godinu. Njegovih 11 starije braće potrčalo je u majčinu sobu bolnice ‘St. Mary’ kako bi upoznali najmlađeg brata.

‘Nisam niti sanjao da ću ovdje sjediti s 12. djetetom’, kaže otac Jay Scwandt. Ponosni roditelji govore kako su se nadali djevojčici, ali ovaj put, kao i prethodnih 11 puta, bio je dječak.

‘Sigurna sam da bi bilo zabavno imati djevojčicu, ali već znamo u što se upuštamo. Ponekad imam osjećaj kao da živim u muškoj svlačionici’, kaže Kateri.

Obitelj Schwandt, koji žive u Michiganu, koji za sebe kažu da su predani katolici smatraju da veličina obitelji treba biti u Božjim rukama. Kateri inače potječe iz obitelji s četrnaestero djece i nije jedina u obitelji s velikim brojem djece, prenosi portal The Blaze. Njezina sestra ima desetero djece i također su svi sinovi!

Najstariji sin, Tyler, govori kako ima puno prednosti biti dio ovako velike obitelji. ‘Znam kako organizirati vrijeme i raspored i osigurati da sva djeca budu gdje trebaju biti te da budu pokupljena ako mama ponekad zaboravi’, kaže Ty.

Jay i Kateri su se vjenčali s 18 godina i od početka su otvoreni životu.

Z. Ć. | Bitno.net