SRETNO, SVETI OČE!

VIDEO Papa Franjo u srijedu putuje na Svjetski susret mladih u Panami

U Panami će predvoditi svetu misu, posjetiti maloljetnički zatvor, susresti se s organizatorima ovog događaja, ali i brojnim političarima, kao što je predsjednik Paname

Foto: Vatican Radio

Papa Franjo sljedeće srijede odlazi na još jedno putovanje, donosi Rome Reports. Ovoga će puta prevoditi Svjetski dan mladih u Panami na kojemu se očekuje 200 tisuća mladih ljudi iz svih dijelova svijeta. U Panami će predvoditi svetu misu, posjetiti maloljetnički zatvor, susresti se s organizaorima ovog događaja, ali i brojnim političarima, kao što je predsjednik Paname.

Svjetski susret mladih U Panami će se održati od 15. do 27. siječnja ove godine, a tema susreta je: „Evo službenice Gospodnje, neka mi bude po tvojoj riječi“ (Lk 1,38). Susret će animirati oko 200 izvođača.

Sveti Otac će u Panami provesti pet dana, a povratak u Rim je predviđen za ponedjeljak, 28. siječnja. Ovo će biti Papino 26. putovanje u gotovo šest godina pontifikata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rašeljka Zemunović | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 19. siječnja 2019.

Možda vam se svidi