Povodom blagdana Presvetog Srca Isusova i Bezgrešnog Srca Marijina inicijativa 40 dana za život organizira 3 dana i noći neprekidnog klanjanja pred Presvetim Oltarskim sakramentom za nerođene, 26.-29. lipnja u crkvici svete Trojice na Poljudu.

Molitvene nakane su: kajanje za grijeh pobačaja, rođenje svakog začetog djeteta, za osobe ranjene pobačajem, zakone koji će štititi život, obraćenje grešnika te osobne nakane molitelja.

Bdjenje započinje u srijedu, 26. lipnja svetom Misom u 19 sati koje će predvoditi don Tomislav Topčić, a završava svetom misom 29. lipnja u 19 sati koju će predvoditi predvodi don Ivan Lovrić. Svetu misu 27. lipnja će predvoditi don Jure Vrdoljak, a 28. lipnja misno slavlje će predvoditi fra Ivica Jurić. Sve mise počinju u 19 sati

Za svoj termin bdjenja možete se prijaviti na broj: 098/975 0832 (Sanja), a uključi se možete kao pojedinac, obitelj, župa, zbor ili zajednica.

“Presveto Srce Isusovo i Bezgrešno Srce Marijino; ova Srca kucaju za najmanje, a mi budimo „Treće srce“ pridruženo Njima u ovoj borbi. Dva Srca, kao dva Zavjeta Biblije, koja svjedoče za život”, poručuju iz inicijative.

Bitno.net