DIRLJIVE FOTOGRAFIJE

Talijanski pjevač Andrea Bocelli na koljenima ide do ljubljene Gospe Fatimske: Ovdje je zrak ispunjen njezinom nazočnošću

“Marija je jedini put prema našem Ocu, ona je naša nebeska majka, posrednica i tješiteljica”

Foto: Facebook

Poznati talijanski operni pjevač Andrea Bocelli, koji je nedavno ponovno gostovao u Hrvatskoj, snimljen je u marijanskom svetištu u Fatimi, gdje je nedavno nastupao tijekom obilježavanja 100. obljetnice ukazanja Gospe u tom portugalskom gradiću.

Slijepi pjevač je svoj boravak u Fatimi iskoristio za molitvu Gospi Fatimskoj. Na svom je Facebook profilu objavio nekoliko fotografija i sljedeći tekst:

“Svaka majka simbolizira nju, svaka utroba koja daje život utjelovljuje je i donosi je među nas. Marija je jedini put prema našem Ocu, ona je naša nebeska majka, posrednica i tješiteljica. Postoje određena mjesta, kao Fatima, gdje je zrak ispunjen njezinom nazočnošću, i tamo svaki dah postaje molitva.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogni madre ne è portavoce, ogni grembo che dona la vita ne è incarnazione, ne è apparizione terrena.
Maria è il…

Objavljuje Andrea Bocelli15. svibnja 2018

Istodobno, svetište u Fatimi je na svojoj Facebook stranici objavilo fotografiju na kojoj Bocelli na koljenima obilazi baziliku u Fatimi.

 

Andrea Bocelli acaba de publicar na sua página oficial do Instagram uma foto a rezar na Capelinha das Aparições em…

Objavljuje Santuário de Fátima15. svibnja 2018

 

Kako piše ChurchPop, Bocelli je odgojen kao katolik, ali se tijekom života udaljio od vjere. Vratio joj se, međutim, u svojim zrelim godinama i danas govori o važnosti svoje vjere za njegov život.

Bocelli je svjedočio o tome kako je njegova majka odbila abortirati kada ga je nosila, unatoč tome što su je liječnici na to nagovarali.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 22. svibnja 2018.

Možda vam se svidi