OBRED U TAJNOSTI

Poznati nogometaš Sergio Ramos krstio se u crkvi u Madridu

Ramos planira ovo ljeti sklopiti crkveni brak sa svojom dugogodišnjom partnericom, televizijskom voditeljicom Pilar Rubio

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Poznati španjolski nogometaš, kapetan Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije, Sergio Ramos, krstio se u ponedjeljak navečer u crkvi Majke Božje od La Moraleja u Madridu, u obredu koji je bio zatvoren za javnost.

Kako su prenijeli mediji, Ramos je kršten u večernjim satima, a obredu je nazočila samo najbliža obitelj. Ramos planira ovo ljeti sklopiti crkveni brak sa svojom dugogodišnjom partnericom, televizijskom voditeljicom Pilar Rubio s kojom već ima troje djece.

Inače, Ramos je bio taj koji je prošle godine predvodio nogometaše Real Mardia u obilasku katedrale Almudena kada je taj nogometni klub simbolično u mardridskoj prvostolnici darova svoj trofej Lige prvaka Majci Božjoj iz Almudene. Bilo je to prvi put nakon 2006. godine da je ‘kraljevski klub’ ponovio tu tradiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 17. svibnja 2019.

Možda vam se svidi