IZBORNIK BAYERN MÜNCHENA

Dan nakon osvajanja naslova prvaka Njemačke, Niko Kovač proslavio pobjedu na najbolji način

Niko Kovač i njegov brat Robert ovu su subotu s Bayernom osvojili naslov prvaka Njemačke, pobjedivši u zadnjem kolu Eintracht Frankfurt.

Foto: Facebook

Nakon proslave osvajanja naslova prvaka Njemačke s Bayern Münchenom, hrvatski izbornik Niko Kovač već je u nedjelju u 9 sati bio na svetoj misi na hrvatskom jeziku u Münchenu, javlja Fenix magazin.

Zajedno s još oko 400-tinjak vjernika Kovač je bio u kapelici blaženog Alojzija Stepinca. Svetu misu je predvodio fra Marinko Vukman, koji je na kraju misnog slavlja pozdravio Niku čestitavši mu na osvojenoj tituli.

Nakon mise, poznati hrvatski trener, koji nikada nije skrivao svoju vjeru, fotografirao se s vjernicima, časnim sestrama i svećenicima ispred kapelice blaženog Alojzija Stepinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert Kovač, koji u Bayernu vrši ulogu pomoćnika trenera, također je dan nakon osvajanja trofeja otišao na svetu misu u Münchenu, u crkvu sv. Gabrijela.

I u toj crkvi misu je predvodio fra Marinko Vukman, a nazočilo joj je oko 800 vjernika. Fra Marinko je s oltara pozdravio Roberta Kovača i njegovu obitelj te mu čestitao na naslovu prvaka s Bayernom.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 20. svibnja 2019.

Možda vam se svidi