Igrač talijanske Atalante Mario Pašalić je zajedno sa suprugom Marijom sinoć otišao hodočastiti u marijansko svetište u Sinj.

Pašalić je bio jedan od najboljih igrača u nedavnoj utakmici Lige prvaka između njegove Atalante i PSG-a, a zabio je i lijep pogodak koji ipak nije bio dovoljan njegovoj momčadi da prođe u polufinale.

Čini se da je Mario za odličnu sezonu u kojoj je njegova momčad osim četvrtfinala Lige prvaka zauzela visoko treće mjesto u talijanskom prvenstvu odlučio zahvaliti Majci Božjoj.

Vijest o Pašalićevom hodočašću prenio je Dalamatinski portal koji je donio i fotografiju Marija i njegove supruge.

Središnje misno slavlje danas je u Sinju predvodio splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić, koji je u svojoj propovijedi posebno naglasio važnost baka i djedova u odgoju djece i životu čitavog društva.

Zanimljivo, predsjednik Atalante Antonio Percassi početkom ovoga tjedna je u intervjuu za Gazzettu dello Sport izjavio kako će krajem mjeseca otići u Međugorje zahvaliti za „fantastičnu sportsku godinu i moliti da tragedije poput one u Bergamu polako ostanu iza nas. I da Atalanta uvijek napravi što može kako bi olakšala ljudima koji toliko pate.”