Kanye West i njegov gospel zbor prošlog su vikenda nastupili pred tisućama mladih okupljenih na konferenciji Strength to Stand (Snaga da izdržim) održanoj u američkom gradu Pigeon Forgeu, prenosi Christian Post.

West je sa sudionicima podijelio iskustvo kako je Krist u potpunosti promijenio njegov život, koji je u jednom trenutku, kako kaže, bio pod vražjim utjecajem.

„Vjerujem da je Isus umro za moje grijehe. Postojalo je razdoblje kada me je vrag imao u rukama”, rekao je West pred 12 400 studenata.

“Znate li koja je dobra vijest? Isus može spasiti bijednika poput mene”, nastavio je te uz pratnju zbora zapjevao “Pružam svoje ruke tebi, prema tebi ih Oče pružam”

Organizator konferencije koja se održava od 1994., Scott Dawson, rekao je kako su neki pojedinci pokušali osporiti Westovo kršćanstvo, no on je uvjeren da je reperovo obraćenje autentično.

“Ne znam što će se dogoditi u njegovom životu. Ne znam što će se dogoditi u mome životu. Ne znam što će se dogoditi u vašem životu. Ali čvrsto sam uvjeren da razgovaram s bratom u Kristu”, rekao je.

Dodao je kako je poniznost koju su pokazali West i njegov tim “osvježavajuća, ali i opominjuća za sve nas koji smo potpuno posvećeni službi”.

“Kada bi neki naši vođe pokazali takvu vrstu poniznosti, možda bismo vidjeli preporod diljem čitave zemlje”, zaključio je.

Bitno.net