Tijekom svog nedavnog posjeta Londonu, svjetska pop zvijezda Justin Bieber odlučio je sjesti ispred Buckinghamske palače i svojoj zaručnici, Hailey Baldwin, odsvirati worship pjesmu.

Riječ je o pjesmi “Good Good Father” [Dobar, dobar otac], autora Chrisa Tomlina, koja sadrži stihove poput “Vidio sam mnoge kako traže odgovore na udaljenim mjestima/ Ali znam da svi tražimo/ Odgovore koje samo ti možeš dati/ Jer ti znaš što trebamo/ Prije nego što išta kažemo”.

Oni koji prate Biebera vjerojatno nisu pretjerano iznenađeni ovim videom, budući da kanadski pjevač u posljednje vrijeme na različitim društvenim mrežama vrlo javno govori o važnosti vjere u svojem životu, na što je značajno utjecala zajednica Hillsong s čijim se članovima često druži.

Posebno je bila zapažena njegova objava iz srpnja ove godine kada je u tekstu namijenjenom zaručnici napisao: “Obećavam da ću voditi našu obitelj s čašću i integritetom, puštajući da nas Isus kroz Duha Svetoga vodi u svemu što činimo i u svakoj odluci koju donosimo.”

“Stvar u vezi koje sam najviše uzbuđen jest to što će moji maleni brat i sestra vidjeti još jedan stabilan brak i tražiti to isto!!!”, stoji dalje u objavi koju je zaključio riječima iz knjige Mudrih izreka: “Tko je našao ženu, našao je sreću i stekao milost od Jahve.”

Na Uskrs ove godine napisao je kako je Isus promijenio njegov život, te poslao poruku: „U središtu Uskrsa nije zec, nego je on podsjetnik da je Isus umro na križu za moje grijehe i zatim uskrsnuo od mrtvih pobijedivši smrt! Vjerujem da se to dogodilo i to mijenja sve!“

Ivo Džeba | Bitno.net