Na humanitarnom koncertu i prodajnoj izložbi moći ćete dijeliti radost zajedništva, uživati u ljepoti glazbe i vaše najdraže obdariti prigodnim darovima.

15. humanitarni koncert i prodajna izložba pod geslom Darovana ljubav održat će se 27. studenoga 2019. s početkom u 17 sati u Svećeničkom domu Vrhbosanske nadbiskupije (Josipa Stadlera 11, Sarajevo) i u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu (Josipa Stadlera 5, Sarajevo).

Na humanitarnom koncertu i prodajnoj izložbi moći ćete dijeliti radost zajedništva, uživati u ljepoti glazbe i vaše najdraže obdariti prigodnim darovima. Sva prikupljena sredstva namijenjena su školovanju djece Stadlerova dječjeg Egipta.

Prvi Vrhbosanski nadbiskup sluga Božji Josip Stadler, nakon što je 1898. godine osnovao Betlehem, 1899. godine osniva ustanovu – Zavod Egipat za zaštitu, odgoj i obrazovanje siromašne i nezbrinute djece te ga povjerava sestrama Služavkama Maloga Isusa (SMI). Djeca ostaju u zavodu dok ne nauče sama priskrbiti za život, a mogu ostati i dulje ako žele. Kako nekada, tako i danas sestre Služavke Maloga Isusa majčinskom brigom skrbe za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Stadlerovu dječjem Egiptu. (SMI).

Tijekom večeri nastupit će:

Zbor djece iz vrtića Egipat i djeca Stadlerova dječjeg Egipta

Klapa Sv. Juraj  Hrvatske ratne mornarice

 

Svoj dar možete uplatiti i na Transakcijski račun kod

PRIVREDNE BANKE SARAJEVO d.d. Sarajevo

1011040071882903

SWIFT: PBSCBA22 

IBAN: BA391011040071882903 

Podupiratelji:

Prijatelji Malog Isusa
Vrhbosansko Bogoslovno sjemenište
Svećenički dom Vrhbosanske nadbiskupije

Bitno.net