8031876-holly-o-donnel-643-385

Holly O’Donnell, bivša djelatnica klinike iz San Josea, opisala je slučaj zbog kojega je dala otkaz u Planned Parenthoodu. Bio je to trenutak u kojemu je pred sobom ugledala dijete koje je preživjelo pobačaj, a koje je trebala ubiti kako bi se mogli izvaditi djetetovi organi.

„Dođi vidjeti nešto cool“, pozvala ju je Jessica, njezina suradnica iz klinike. Holly je tada, kako kaže, vidjela skoro u potpunosti razvijeno dijete.

– Imala je u ruci instrument kojim je lupnula srce, a ono je počelo kucati. Gledala sam u taj fetus čije je srce kucalo. Ne znam znači li to da je dijete tehnički živo ili mrtvo – prepričala je O’Donnell.

Upozoravamo kako se u 6. minuti videa pojavljuje potresan prizor živog fetusa, najsličnijeg onom koje je ugledala ova bivša medicinska tehničarka. Njezina suradnica tada je zatražila od Holly da škarama kroz lice ukloni djetetov mozak.

“Ovo je izvanredan fetus. Čini se kako od njega možemo dosta iskoristiti”, kazala je Jessica. Nakon ovog zahtjeva Holly je shvatila kako više ne može raditi za Planned Parenthood, te odlučila dati otkaz.

– Ne mogu opisati kako je to bio osjećaj – rekla je O’Donnell koja je u sedmom videu o strahotama u organizaciji Planned Parenthooda opisala kako je nakon svakog pobačaja u kojemu je sudjelovala razmišljala kakvu je budućnost to dijete moglo imati.

– Ovo je mogao biti budući predsjednik… Možda bi u trećoj godini željelo crtati – pitala se O’Donnell.

Posljednji video komentirali su i neki američki političari, zahtijevajući hitnu istragu na državnoj i nacionalnoj razini, te prestanak državnog financiranja Planned Parenthooda.

– Današnji video sadrži srceparajuće priznanje o beskrajno barbarskoj praksi pobačaja Planned Parenthooda i prodaji organa fetusa koji su rođeni neoštećeni i živi. Planned Parenthood je kriminalna organizacija od vrha do dna i nužna je hitna obustava financiranja od strane poreznih obveznika, te kazneni progon zbog zločina protiv čovječnosti – izjavio je glavni istražitelj iz Centra za medicinski razvoj (Center for Medical Progress) David Daleiden.

Sve o slučaju Planned Parenthooda pročitajte OVDJE.

Miodrag Vojvodić|Bitno.net