Andrei su liječnici rekli da će pobaciti jer jedna blizanka ima problema sa srcem te jer curi tekućina iz posteljice. No onda se druga blizanka postavila ispod sestre

Blizanke

Kada je Britanka Andrea Goodrich (39) bila u 20. tjednu trudnoće, liječnici su joj rekli kako će izgubiti blizanke. Pregledi su pokazali kako Kiki, jedna od blizanki ima problema sa srcem te kako tekućina teče iz posteljice zbog čega se činilo da je pobačaj neizbježan. No Kikina sestra Nico, čija je posteljica bila netaknuta, se u maternici postavila ispod Kike i tako spriječila pobačaj.

– Nico je ostala u toj poziciji i laknulo mi je kada je počeo 24. tjedan trudnoće. U 30. tjednu sam dobila trudove i carskim rezom rodila djevojčice. Nico je bila teška 1527 grama, a Kiki 1387 grama – kaže mama Andrea. Dodaje kako su joj se djevojčice činile jako male, no liječnici su joj rekli kako je, s obzirom na okolnosti, njihova težina u redu. Nico je na posebnom odjelu bila šest tjedana, a Kiki tri mjeseca. Liječnici su napravili pretrage i zaključili kako je njezino srce zdravo.

– Ne znaju što je bilo ono što su vidjeli ultrazvukom. No njezino je srce sada zdravo – kaže Andrea. Ona i suprug Paul (46) imaju još dvoje djece, sina (4) i kćer (2), piše Daily Mail.

Preuzeto s 24sata.hr