skac vecera, janica kostelić, blanka vlašić

Kako bi animirali sudionike i prikupili dodatna sredstva za kupnju kombi vozila, mladi iz udruge SKAC prikupili su uz pomoć prijatelja vrijedne potpisane sportske predmete – dresove, sprinterice, tenisice i druge predmete iznenađenja koje su im vrhunski sportaši poklonili i time dali svoj doprinos ovoj akciji kao i razvoju brojnih projekata i programa ove udruge. Program aukcije vodit će poznati sportski komentator Ivica Blažičko.

Studentski katolički centar Palma (SKAC) uspješno djeluje već 15 godina okupljajući mlade, studente i volontere oko nacionalnih projekata i programa diljem cijele Hrvatske a posebice u centrima u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku. Tako je kroz njihove aktivnosti prošlo više desetaka tisuća mladih – na ljetnim kampovima, 3D formaciji, projektu Mijenjam svijet, humanitarnoj akciji Agenti dobrote, u Volonterskom centru kao i društvenom projektu 72 sata te ostalim akcijama i događanjima.

Voditelj SKAC-a Zagreb p. Ivan Mandurić i sam je prije ređenja imao atletsku karijeru, kao bacač koplja. Tako i u radu sa SKAC-om potiče mlade na zalaganje za društveno poželjne, ujedno i sportske vrijednosti poput hrabrosti, požrtvovnosti, odricanja, odvažnosti, poštovanja i poštenja – one koje se i kroz sport nastoje usvajati, promicati i promovirati. Promicanjem tih vrijednosti kroz svoj život mladi okupljeni oko ove udruge daju doprinos razvoju hrvatskog društva čvrsto povezanog poželjnim društvenim vrijednostima.

Uz sportski dio, programu koji počinje u 20 sati doprinijet će i pjevači i pjevačice, predstavljanje rada udruge kroz promo video kao i nagovor p. Mandurića.

Karte za ovu posebnu večeru mogu se kupiti u SKAC klubu, Palmotićeva 31 po cijeni od 200 kn ili uplatiti na račun. Doprinijeti mogu i svi oni koji žele a ne mogu doći na večeru i to također uplatom na:

Studentski katolički centar Palma

Raiffeisenbank Austria IBAN HR0324840081100323384

Opis: za kombi

Bitno.net