POMOGNITE IM

SKAC-ova humanitarna aukcija: sportski rekviziti s potpisima Usaina Bolta, Blanke Vlašić, Janice Kostelić…

U sklopu Donacijske večeri udruge SKAC 29. lipnja u dvorani Matis Absolut Lounge održat će se humanitarna aukcija predmeta velikih sportskih imena poput Usaina Bolta, Blanke Vlašić, Janice Kostelić, Sandre Perković, Ive Majoli, Gordana Kožulja, članova hrvatske rukometne reprezentacije

skac vecera, janica kostelić, blanka vlašić

Kako bi animirali sudionike i prikupili dodatna sredstva za kupnju kombi vozila, mladi iz udruge SKAC prikupili su uz pomoć prijatelja vrijedne potpisane sportske predmete – dresove, sprinterice, tenisice i druge predmete iznenađenja koje su im vrhunski sportaši poklonili i time dali svoj doprinos ovoj akciji kao i razvoju brojnih projekata i programa ove udruge. Program aukcije vodit će poznati sportski komentator Ivica Blažičko.

Studentski katolički centar Palma (SKAC) uspješno djeluje već 15 godina okupljajući mlade, studente i volontere oko nacionalnih projekata i programa diljem cijele Hrvatske a posebice u centrima u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku. Tako je kroz njihove aktivnosti prošlo više desetaka tisuća mladih – na ljetnim kampovima, 3D formaciji, projektu Mijenjam svijet, humanitarnoj akciji Agenti dobrote, u Volonterskom centru kao i društvenom projektu 72 sata te ostalim akcijama i događanjima.

Tekst nastavlja ispod oglasa

Voditelj SKAC-a Zagreb p. Ivan Mandurić i sam je prije ređenja imao atletsku karijeru, kao bacač koplja. Tako i u radu sa SKAC-om potiče mlade na zalaganje za društveno poželjne, ujedno i sportske vrijednosti poput hrabrosti, požrtvovnosti, odricanja, odvažnosti, poštovanja i poštenja – one koje se i kroz sport nastoje usvajati, promicati i promovirati. Promicanjem tih vrijednosti kroz svoj život mladi okupljeni oko ove udruge daju doprinos razvoju hrvatskog društva čvrsto povezanog poželjnim društvenim vrijednostima.

Uz sportski dio, programu koji počinje u 20 sati doprinijet će i pjevači i pjevačice, predstavljanje rada udruge kroz promo video kao i nagovor p. Mandurića.

Karte za ovu posebnu večeru mogu se kupiti u SKAC klubu, Palmotićeva 31 po cijeni od 200 kn ili uplatiti na račun. Doprinijeti mogu i svi oni koji žele a ne mogu doći na večeru i to također uplatom na:

Studentski katolički centar Palma

Raiffeisenbank Austria IBAN HR0324840081100323384

Opis: za kombi

 

Bitno.net


Podrži naš rad članstvom u Klubu prijatelja! Saznaj više na ovom linku!

Objavljeno: 23. lipnja 2016.

Možda vam se svidi