U sklopu jubilarne Noći knjige, koja se održava danas, 23. travnja, nakladna kuća Verbum pripremila je u svim knjižarama Verbum i web knjižari verbum.hr posebne popuste na sva Verbumova izdanja.

U povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja) u Hrvatskoj se deseti put za redom organizira manifestacija Noć knjige s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Nakladna kuća Verbum, koja je od samog početka uključena u program manifestacije, u svojim  knjižarama i putem web knjižare verbum.hr u Noći knjige iz svojeg bogatog izdavačkog programa nudi 50 naslova uz prigodni popust od 50% čiji popis možete pregledati na poveznici ovdje, a sva ostala Verbumova izdanja dostupna su s popustom od 20% čiji popis možete pregledati na poveznici ovdje.

Također, svi kupci koji ostvare kupnju s konačnim iznosom računa od 200 kn ili više, dobit će na poklon knjigu Hvalospjev Leibowitzu (vrijedi sve do isteka zaliha).

Kao dio programa Noći knjige, organizira se i akcija Knjiga svima i svuda, i to u terminu od 23. do 30. travnja. Za vrijeme trajanja akcije Knjiga svima i svuda u Verbumovim će se knjižarama i web knjižari verbum.hr moći pronaći sva Verbumova izdanja na popustu od 20%.

Verbumova široka i raznovrsna ponuda s gotovo 700 naslova uključuje nizove vjerskih izdanja, duhovnost, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, psihologiju, priručnike za samopomoć i osobni razvoj.  Među 50 Verbumovih knjiga dostupnih s 50% popusta nalaze se i mnogi popularni naslovi kao što su najpoznatija knjiga Majke Terezije Dođi budi moje svjetlo,  poznati duhovni klasik Život i izreke pustinjskih otaca, bestseler duhovnika i psihologa o. Benedicta Groeschela Psihologija duhovnoga razvoja, hit knjiga Najljepše molitve naših starih koja donosi hrvatsko duhovno i molitveno blago, bogato opremljena fotomonografija Dokazi nadnaravnoga o vjerskim čudima i fenomenima, popularni roman o sv. Jurju Jurijan: mač i zmaj, nekoliko knjiga Ivana Pavla II. i Benedikta XVI., hit knjige pape Franje Oče naš i Zdravo Marijo te mnogi drugi zanimljivi naslovi.

Noć knjige s prigodnim popustima odvija se u svih 13 knjižara Verbum u 11 hrvatskih gradova, koje su otvorene od 8 do 20 sati te čije lokacije možete pogledati ovdje.

Isti popust vrijedi u knjižarama Verbum, kao i za online kupnju u web knjižari verbum.hr koja je dostupna cijeli dan, uz besplatnu dostavu unutar Hrvatske za narudžbe knjiga iznad 199 kn. Knjige po istim uvjetima možete naručiti izravno na kućnu adresu i slanjem maila na: webknjizara@verbum.hr ili pozivom na telefon: 091/623 1187, 021/662 894, 021/662 895.

Ne propustite ovu akciju i posjetite danas knjižare Verbum i web knjižaru Verbum.hr te između gotovo 700 naslova odaberite nešto za sebe i svoje najbliže uz posebne popuste!