Małgorzata Kożuchowska (42)  jedna je od najpopularnijih glumica u Poljskoj, koja je često koristila javne istupe kako bi svjedočila o svojoj katoličkoj vjeri i objašnjavala kako snagu za svoju zahtjevnu i stresnu profesiju crpi iz nje.

Istodobno, glumica je uvijek ljubomorno čuvala svoju privatnost i o detaljima njezina intimnog života malo se znalo. Ono što se znalo jest da je glumica u braku od 2008., ali nije imala djece. Ubrzo se počelo pisati kako ima problema sa začećem, a jednom je bila izravno i upitana o tome. Odgovorila je kako će biti sretna ako dobije dijete, ali da njezin život može biti ispunjen i bez toga, te da ne želi pokušati začeti metodom in vitro koju je opisala kao “nasilje nad prirodom”.

Sada su poljski mediji objavili kako je glumica otkazala predviđenu turneju sa svojim kazalištem u inozemstvu, a ubrzo je potvrđeno kako je to učinila jer je trudna. Kożuchowska sa medijima o tome ne želi razgovarati, ali katolički portal Fronda prenio je vijest kako su njezini prijatelji pojedinim medijima ispričali da je “Małgorzata ovo dijete izmolila”.

“Liječnici su joj stalno predlagali in vitro, ali ona ih je odbijala i molila se Bogu za dijete”, prenijela je Fronda izjavu prijatelja glumice.

“Jedina vrijednost koja se ne mijenja u mom životu jest vjera, ufanje Bogu i sigurnost da je On iznad svega, da je poput stijene za mene”, rekla je glumica u jednom razgovoru za medije. Ono što joj se sada događa u životu jest potvrda njezina pouzdanja u Boga.

G. An. | Bitno.net