Otvoren natječaj za 16. ‘Papa fest’

Natječaj traje od 1. veljače do 1. svibnja 2014.

Natjecaj za Papa fest

Otvoren je natječaj za šesnaesti “Papa fest” koji će se održati 5. listopada u 19 sati u sportskoj dvorani na Bilankuši u Solinu.

Sastav sudjeluje na “Papa festu” s jednom autorskom skladbom koja ne smije biti već objavljena niti javno izvođena. Skladba mora imati kršćanski karakter i ne smije trajati više od četiri minute. Kod prijave svaka grupa treba priložiti dvije kopije notnog zapisa osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i napisanim akordima; tekst pjesme u dvije kopije; trebaju biti uredno potpisani autori glazbe, teksta i aranžmana; treba poslati oglednu demo snimku pjesme na CD-u. Snimka ne mora biti studijska, ali glazbeno-produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji. U prijavi treba priložiti i kraću biografiju sastava ili samostalnog izvođača sa svim potrebnim podacima (gdje redovito pjeva, koliko godina nastupa, nastupi izvan župe, s kojim instrumentima izvodi odabranu pjesmu za “Papa fest” te koliko solista i pratećih vokala pjeva odabranu pjesmu, te adresu i kontakt tel./mob. odgovorne osobe).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekstovi pjesama moraju biti u potpunosti na hrvatskom jeziku osim izraza koji su univerzalnoga crkvenog-liturgijskog karaktera (npr. aleluja, hosana, shallom…). Na festivalu moraju nastupiti „u živo” solisti i prateći vokali uz glazbenu podlogu (matricu koja je studijski snimljena).

Pravo sudjelovanja na “Papa festu” imaju svi crkveni vokalno-instrumentalni sastavi i samostalni izvođači koji se do kraja natječaja prijave organizatoru festivala na adresu: Župa Gospe od Otoka, don Vinko Sanader, Gospin otok 1, 21210 Solin (tel. 021/210-646).

Natječaj je otvoren od 1. veljače do 1. svibnja 2014.

Objavljeno: 7. veljače 2014.

Možda vam se svidi