Popularni kršćanski glazbenik, Alan Hržica, zajedno sa svojom suprugom Ricardom i sinom Davidom, posvjedočio je kako izgleda proslava Božića u njihovom domu.

Pred kamerama IN magazina, koji se emitira na Novoj TV, izjavio je kako na Božić “obilježavaju rođenje Isusovo”, naglasivši da je “puno važnija ta priprema danima prije, u molitvi i ozračju, posvijestiti si da se Bog rodio”.

Ovo je i prvi Božić koji provode sa sinom Davidom, koji je prošle godine jedan od najvećih kršćanskih blagdana dočekao u trbuhu.

Njegovi roditelji istaknuli su kako zbog njegova rođenja kod kuće imaju “žive jaslice”.

Naglasili su i kako mu žele pružiti kršćanski odgoj te kako u njihovom domu darove neće donositi Djed Božićnjak već “Isusek”:

“Mi ćemo ga odgajati da mu Isusek donosi darove pod bor. Okrenuti smo tradicionalno katoličkim vrijednostima”, izjavio je Alan, dok je njegova supruga Ricarda dodala: “Kad se Isus rodio, njemu su sveta tri kralja donosila poklone i sada se taj običaj nastavlja njegovati te se obitelj međusobno daruje pod borom.”

Kamere su zabilježile i njihovu zajedničku molitvu prije jela.

“Smatramo da blagujemo i uz Božju prisutnost tako da uvijek pozdravimo Gospodina, zahvalimo se, blagoslovimo jelo i krenemo jesti”, zaključio je Alan Hržica.

Cijelo svjedočanstvo pogledajte u videu:

Alan Hržica

U domu pjevača duhovne glazbe Alana Hržice, najveseliji katolički blagdan ove godine ima posebnu čar. Uz Alana i njegovu suprugu Ricardu, u svojem prvom Božiću uživa i sedmomjesečni David. S obzirom na to da ova mala obitelj živi u vjeri, blagdan se slavi isključivo uz najbliže i molitvu. ??❤

Objavljuje IN MAGAZIN u Petak, 21. prosinca 2018.

Bitno.net