Koji roditelj mi nije potreban: mama ili tata?

Kako je 11-godišnja djevojčica iz Minnesote branila tradicionalan brak pred odborom skupštine Minnesote i pravo djeteta na oca i majku pogledajte u ovom kratkom video isječku. U samo par jednostavnih, ali oštroumnih rečenica djevojčica je iznijela nepobitnu istinu: djeca trebaju i oca i majku jer su oni međusobno različiti, jer se s njima identificiraju i potrebni su im kao uzor. Postavila je sasvim jednostavno pitanje: „Koji od ova dva roditelja mi nije potreban? Moja mama ili moj tata?“ Naravno, nije dobila nikakav odgovor.

Foto: screenshot

Foto: screenshot

11-godišnja djevojčica iz Minnesote: „Koji od ova dva roditelja mi nije potreban? Moja mama ili moj tata?“

11-godišnja djevojčica Grace Evans nedavno je pred odborom skupštine Minnesote koji je raspravljao o Građanskom zakonu govorila protiv ozakonjenja istospolnog braka (vidi video), izvještava portal CharismaNews.com, a prenosi portal Zdravstveni odgoj.

Grace je dva put zastala i ponovila isto pitanje prije negoli je završila svoje svjedočenje riječima: „Nadam se da ćete uvidjeti kako svako dijete treba i mamu i tatu. Molim vas da ne mijenjate naš zakon i brak kako bi rekli da je istina drugačija.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno nedirnut, odbor skupštine je izglasao zakon o istospolnim brakovima i poslao ga pred skupštinu.

Otac male Grace, Jeff Evans, izjavio je za CNSNews.com da su protiv njegove kćerke pisani uvredljivi komentari na raznim društvenim mrežama i portalima: „Nije nam nitko fizički prijetio, ali smo imali neke prilično živopisne komentare o mojoj 11-godišnjoj kćerki. Pratim cijelu situaciju kako bi moja obitelj bila sigurna i shvatili smo to kao upozorenje.  Zaista je sramotno kakve stvari ljudi mogu izreći skrivajući se iza pseudonima na internetu.“

„Pobornici istospolnog braka prevarantski tvrde kako legalizacija istospolnih brakova neće utjecati na vjerske slobode ili slobodu govora,“ rekao je za CNSNews.com. „Ja im ne vjerujem. Ovi napadi na Grace primjer su da smo već mnoge od tih sloboda izgubili. Ustvari toliko je loše da se ni ne boje na odvratan način napasti 11-godišnju curicu. Zamislite kakva će situacija biti ukoliko legaliziraju istospolne brakove u Minnesoti.”

Izvor: www.zdravstveniodgoj.com

Objavljeno: 10. svibnja 2013.

Možda vam se svidi