11-godišnja djevojčica iz Minnesote: „Koji od ova dva roditelja mi nije potreban? Moja mama ili moj tata?“

11-godišnja djevojčica Grace Evans nedavno je pred odborom skupštine Minnesote koji je raspravljao o Građanskom zakonu govorila protiv ozakonjenja istospolnog braka (vidi video), izvještava portal CharismaNews.com, a prenosi portal Zdravstveni odgoj.

Grace je dva put zastala i ponovila isto pitanje prije negoli je završila svoje svjedočenje riječima: „Nadam se da ćete uvidjeti kako svako dijete treba i mamu i tatu. Molim vas da ne mijenjate naš zakon i brak kako bi rekli da je istina drugačija.”

Potpuno nedirnut, odbor skupštine je izglasao zakon o istospolnim brakovima i poslao ga pred skupštinu.

Otac male Grace, Jeff Evans, izjavio je za CNSNews.com da su protiv njegove kćerke pisani uvredljivi komentari na raznim društvenim mrežama i portalima: „Nije nam nitko fizički prijetio, ali smo imali neke prilično živopisne komentare o mojoj 11-godišnjoj kćerki. Pratim cijelu situaciju kako bi moja obitelj bila sigurna i shvatili smo to kao upozorenje.  Zaista je sramotno kakve stvari ljudi mogu izreći skrivajući se iza pseudonima na internetu.“

„Pobornici istospolnog braka prevarantski tvrde kako legalizacija istospolnih brakova neće utjecati na vjerske slobode ili slobodu govora,“ rekao je za CNSNews.com. „Ja im ne vjerujem. Ovi napadi na Grace primjer su da smo već mnoge od tih sloboda izgubili. Ustvari toliko je loše da se ni ne boje na odvratan način napasti 11-godišnju curicu. Zamislite kakva će situacija biti ukoliko legaliziraju istospolne brakove u Minnesoti.”

[facebook]Želiš li i dalje biti na izvoru dobrih informacija – klikni like[/facebook]

Izvor: www.zdravstveniodgoj.com