Dragi čitatelji,

Prešli smo tisuću fanova na Facebooku u samo tjedan dana, dok smo na stranicama web portala već prvog dana imali više od 1.000 posjetitelja, a broj posjeta svakodnevno značajno raste! Bez medijske kampanje, plaćenih oglasa i priopćenja za javnost, naš i vaš portal bitno.net postao je pravo osvježenje. Vaši dopisi podrške pokazuju da je ovakav portal – drugačiji od drugih – bio potreban.

O njegovoj specifičnosti svjedoči i ovaj post jedne čitateljice:

Više nego odlična nova internet stranica!!! Konačno stranica koja samim imenom sve kaže:  www.bitno.net  :-) za one koji smatraju da je njihovo vrijeme predragocjeno da bi čitali neprovjerene informacije, izmišljene skandale i ne zanima ih koje je boje gaćice obukla Lady Gaga…

Zbilja, ovaj portal je namijenjen svima onima koje zanima ono doista bitno u životu!

Nakana nam je bila pokrenuti Web portal kakvog do sada nije bilo na hrvatskom jeziku, širi i raznolikiji od klasičnih vjerskih portala i dublji i fokusiraniji od općih news portala. Pokrenut je s ciljem da bude svakodnevno internetsko izvorište aktualnih informacija, značajnih tema i zanimljivih priloga. Imajući ishodiše u kršćanskim nadahnuću i pozivu Ivana Pavla II. i Benedikta XVI. na novu evangelizaciju, posebnu pažnju posvećujemo raznolikim životnim područjima te aktualnim, zanimljivim i edukativnim sadržajima. S takvom koncepcijom i sadržajem, bitno.net je namijenjen svima onima koji žele cjelovito razvijati vlastitu osobnost, izgrađivati vjerski pogled na svakodnevni život, produbljivati duhovnost te neprestano obogaćivati  sebe i svoju obitelj novim i korisnim informacijama i spoznajama.

Drago nam je da ste prihvatili i prepoznali sadržaj portal kao vrijedan vaše pažnje. I dalje ćemo se  truditi nuditi vam kvalitetne i aktualne članke i priloge. Istovremeno se nadamo vašoj podršci, jer budućnost ovog poduhvata ovisi prije svega o vama čitateljima zbog kojih je pokrenut!Ukoliko želite konkretno poduprijeti portal to možete na više načina, objašnjenih ovdje.

Čitajte nas i dalje te nas preporučujte i drugima. Lajkajte, dijelite, komentirajte, predlažite, ovo je vaš portal! Ukoliko želite besplatno meilom primati obavijesti o našim novim člancima možete upisati svoj meil na linku ovdje.

Možete nas pratiti i na Twitteru. Evo linka.

Sve vas koji imate profil na Facebooku, a još se niste pridružili našoj stranici www.facebook.com/Bitno.net pozivamo da to učinite jer vam tako neće promaći nijedan dobar članak!

Bilo bi nam značajno kada biste u komentarima u dnu ovog članka i vi izrazili svoje mišljenje o ovom portalu te nas potakli svojim primjedbama i prijedlozima.

Sa zahvalnošću vas pozdravljamo i želimo vam svako dobro!

Uredništvo portala Bitno.net