Podržite nas

Trebamo Vašu pomoć – podržite nas!

Bitno.net je neprofitni portal koji se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Pokrenut je zahvaljujući velikodušnim donacijama nekolicine osoba koje su prepoznale viziju i vrijednost ovog poduhvata, a živjet će i razvijati se u onoj mjeri u kojoj ga njegovi čitatelji prigrle i iskažu mu podršku.

Budućnost ovog portala ovisi dakle o Vama. Stoga nam je značajan i vaš najmanji prilog te vas molimo da nas i na taj način podržite.

Ako držite naš portal vrijednim postojanja, svoj prilog možete uplatiti na račun neprofitne udruge Centar za cjeloviti razvoj iz Splita, koja je osnivač portala i koja se brine o njegovu financiranju. Naziv i djelovanje udruge nadahnuti su riječima pape Benedikta XVI.:

Evanđelje nas podsjeća da čovjek ne živi samo o kruhu: duboka želja čovjekova srca ne može se zadovoljiti samo materijalnim dobrima. Čovjekov je horizont bez sumnje viši i širi; zato svaki plan razvoja mora imati pred očima, pored materijalnog, i duhovni razvoj osobe, koja je obdarena dušom i tijelom. To je cjeloviti razvoj, na koji se konstantno referira socijalni nauk Crkve. Taj razvoj ima svoj mjerodavni kriterij u pokretačkoj sili “ljubavi u istini. (Kateheza pape Benedikta XVI. na općoj audijenciji, srijeda, 8. srpnja 2009.)

Članstvo u Klubu prijatelja portala Bitno.net

Pozivamo vas da se uključite u Klub prijatelja koji je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju i žele podržavati portal Bitno.net.

Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net mogu postati svi oni koji čitaju i cijene portal Bitno.net i koje žele podupirati rad portala sukladno svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 1€, odnosno godišnjem iznosu od 12€. Članstvo možete otkazati u svakom trenutku, bez ikakvog obrazloženja.

Više informacija o Klubu saznajte na ovom linku.

Donacija

Svoju potporu možete uplatiti na žiro račun:

Centar za cjeloviti razvoj Split
IBAN: HR5223600001102232938
Swift adresa: ZABAHR2X
U pozivu na broj može stajati: HR00 pa brojevi 0017

Vaš prilog bit će upotrijebljen za pokrivanje tekućih troškova, obogaćivanje sadržaja portala i razvoj njegove tehničke funkcionalnosti.

Oglašavanje

Ako ste poduzetnik ili obrtnik i želite potpomoći ovaj portal istovremeno upoznajući naše čitatelje s vašim proizvodima i uslugama javite nam se radi dogovora o oglašavanju.

Obratite nam se na: marketing@bitno.net.

Molitva

I na koncu ali ne manje važno, naš rad možete pomoći na jedan vrlo moćan način, a to je molitva. Vaša potpora izražena na taj način ima nemjerljivu vrijednost!

Dragi prijatelji, ovisimo o Vama i računamo na Vas! Podržite naše djelovanje, podržite novu evangelizaciju na Internetu!

Sa zahvalnošću,

Uredništvo portala Bitno.net