novi-dizajn-bitno

Ovim putem želimo zahvaliti svim župama i samostanima koji su se početkom lipnja odazvali na naš poziv i uključili se u program “Podupiratelji portala Bitno.net” kako bi podržali naš rad!

Svoju nesebičnu podršku iskazalo nam je 59 župa i 27 samostana, a povratnim odgovorom na naš dopis svoju redovitu mjesečnu potporu obećalo nam je 9 župa i 3 samostana.

Zahvaljujemo svima koji su nas podržali svojom jednokratnom potporom, kao i onima koji su nas odlučili kontinuirano podržavati kako bi naš bio što kvalitetniji – na radost i duhovnu korist brojnih čitatelja!

Podsjećamo, Bitno.net je neprofitni portal koji se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja. Pokrenut je zahvaljujući velikodušnim donacijama nekolicine osoba koje su vjerovale u viziju i vrijednost ovog poduhvata, a živjet će i razvijati se samo u onoj mjeri u kojoj ga njegovi čitatelji prigrle i iskažu mu podršku.

Molimo sve župnike i poglavare samostana koji žele kontinuirano podržavati naš rad, ali nisu odgovorili na dopis koji smo im poslali, da nas kontaktiraju putem mail adrese: klub@bitno.net.

Sa zahvalnošću,

Uredništvo portala Bitno.net