SUSRET U ZAGREBU

U Zagrebu održan godišnji susret udruga koje financira Zaklada Rhema

Zaklada Rhema, koja okuplja prije svega poduzetnike i poslovne ljude koji dio svojih prihoda žele usmjeriti na aktivnosti koje smatraju važnima za hrvatsko društvo, već dulje vrijeme financira i udrugu Centar za cjeloviti razvoj koja je vlasnik našega portala, na čemu im i ovaj put zahvaljujemo

Zaklada Rhema organizirala je u petak u zagrebačkom hotelu Palace redoviti godišnji susret s udrugama kojima financijski redovito pomaže.

Zaklada je to koja je osnovana sa svrhom promicanja kršćanskih vrednota, a svojim djelovanjem žele pomagati rad udruga koje se vode načelima katoličke vjere, a usmjerene su evangelizaciji i približavanju ljudima Boga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim radom Zaklada je, osim na promicanje kršćanskih vrednota usmjerena i na davanje potpore duhovnom rastu i formaciji članova udruga čiji rad podupire, promicanju ekumenskih vrednota i dijaloga među vjerskim zajednicama, promicanju kulture dijaloga, tolerancije i snošljivosti među raznim društvenim skupinama kao i promicanju obiteljskih vrijednosti.

Na susretu udruga koje Zaklada pomaže, svaka je od njih prezentirala rezultate svojega rada tijekom ove kalendarske godine.

Tako su, među ostalim, svoje projekte prezentirali udruge “40 dana za život”, “U ime obitelji”, “SKAC-Palma”, “Forum plus”, “Vigilare” i mnoge druge.

Zaklada Rhema, koja okuplja prije svega poduzetnike i poslovne ljude koji dio svojih prihoda žele usmjeriti na aktivnosti koje smatraju važnima za hrvatsko društvo, već dulje vrijeme financira i udrugu Centar za cjeloviti razvoj koja je vlasnik našega portala, na čemu im i ovaj put zahvaljujemo.

Iz Zaklade Rhema pozivaju i druge poduzetnike koji žele donirati takve aktivnosti da im se pridruže i daju im jamstvo kako će svaka njihova uplaćena kuna biti jako dobro iskorištena.

Razgovor s Ivanom Topčićem, tajnikom Zaklade, možete pročitati OVDJE.

Pogledajte prilog Laudato TV-a sa susreta.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 27. studenoga 2017.

Možda vam se svidi