Naš portal već je pisao o odličnoj akciji “Za dijete više!“, kojom je molitvena inicijativa 40 dana za život najavila jesensku kampanju bdjenja pred bolnicama za nerođene.

Akcija se odvila na društvenim mrežama gdje je inicijativa objavila fotografije i priče velikih obitelji iz Hrvatske, uz popratni slogan “Za dijete više!”. Kako kažu, htjeli su podijeliti “poticaje, razmišljanja i blagoslove mnogih obitelji koje su rekle DA životu i dopustile tom djetetu više da dođe u njihove obitelji”.

“Neki su roditelji troje, neki roditelji osmero, neki petero, a svaka je obitelj različita, ali svojom djecom blagoslovljena.”

Njihovoj akciji sada se priključila obitelj Pletikosa čijeg je novog člana nedavno krstio splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić.

Na Facebook stranici 40 dana za život – Hrvatska za život objavljena je upravo jedna od fotografija s krštenja uz poruku: “Svako dijete za nas je dar s Neba. Potrebno ih je zalijevati nesebičnom Božjom ljubavi da uvijek ostanu svjetlo svijeta i sol zemlje. Djeca nas uče kako živjeti Kraljevstvo Božje na zemlji. U njihovim očima sjaji Radosna vijest.” (Stipe i Angela Pletikosa, roditelji petero djece: Franko, Eli, Ruža, Manuel i Marija; Split)

Jesenska kampanja molitvene inicijative 40 dana za život održava se u 33 grada, na 35 mjesta, a traje do 3. studenog.

Galeriju fotografija velikih obitelji koju je objavio naš portal možete pogledati OVDJE.

ZA DIJETE VIŠE!

“Svako dijete za nas je dar s Neba. Potrebno ih je zalijevati nesebičnom Božjom ljubavi da uvijek…

Objavljuje 40 dana za život – Hrvatska za ŽivotČetvrtak, 10. listopada 2019.

Bitno.net